Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гість з Лівану

Днями Міжрегіональну Академію управління персоналом відвідала делегація з Лівану.

У складі делегації: професор економіки, представник Університету Альманар представник університету з міжнародних зв’язків, засновник та президент Ліванського бюро економічних досліджень в галузі промисловості та туризму пан Немер Абделатіф Мохсен, а також його заступник пан Махмуд Хазааль.

В ході візиту відбулася зустріч ліванських гостей з Головою Наглядової ради МАУП Георгієм Щокіним. За східною традицією на знак особливої пошани пан Немер Абделатіф вручив Георгію Щокіну пам’ятний меч дамаської сталі.

Ознайомившись з центральним навчальним комплексом МАУП, гості надали високу оцінку стану навчальної та матеріальної бази Академії і висловили зацікавлення щодо реалізації спільних довгострокових проектів в галузі освіти, зокрема, у створенні, згідно з законодавством України та Лівану, повноцінної філії МАУП у цій арабській країні. Адже Ліван, як і Україна, є перехрестям багатьох духовних та культурних традицій. Ліванські гості особливо підкреслили перспективність розробки комплементарної моделі співпраці з МАУП, як найбільшим недержавним ВНЗ України, зважаючи на специфіку освітньої системи Лівану, в якій домінують саме недержавні навчальні заклади. Зустріч та переговори з ліванськими колегами відбувалися в атмосфері дружби та взаєморозуміння.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com