Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Хто замінить Комі в коаліції?

Партія «Наша Україна» може замінити Компартію в коаліції. Таку думку висловив глава київської міської парторганізації «Наша Україна» Юрій Єхануров. «Якщо удасться домовитися усередині фракції НУ-НС про поновлення реальної роботи, то восени можна порушувати питання про входження в коаліцію і виведення звідти комуністів»,  — заявив він. Він також вважає помилкою, що комуністи були допущені до влади.

«Ми (Наша Україна) не знайшли потрібних гасел і програм, що були б цікаві всій Україні. Через це, узагалі ж, і потерпіли поразку на виборах: як президентських, так і парламентських», — сказав він. «У нас було багато популістських гасел: замість об’єднання «НУ» з Партією регіонів у рамках коаліції з подальшим формуванням уряду, ми допустили комуністів до влади. І те, що вони зараз біля керма, — пряма провина «НУ», — вважає Єхануров. Він також заявив, що під час виборів мера Києва, Наша Україна не буде підтримувати Черновецкого. «А з ким будемо об’єднуватися — питання інше», — сказав він.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com