Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДОСВІДЧЕНИЙ ФІНАНСИСТ СТАВ ПРОФЕСОРОМ МКА

Нещодавно у штаб-квартирі Міжнародної Громадської Організації «Міжнародна Кадрова Академія» (м. Київ) відбулася урочиста церемонія вручення атестату «Професор МКА» Юрію Годлевському.

Юрій Григорович — досвідчений фінансист, отримавши вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства», працював на посаді фінансового директора протягом десятків років, а сьогодні — виконавчий директор ВАТ КБ «Стандарт».

У травні 2007 року Годлевський Ю.Г. був зарахований до докторантури Міжрегіональної Академії управління персоналом за спеціальністю «Економіка», підготував дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі економіки на тему: «Механізм управління процесами професійної компетенції персоналу на підприємствах України». Пан Юрій має численні наукові публікації; виступає з лекціями перед студентами, працівниками банку, топ-менеджерами підприємств та установ.

Атестат вручила генеральний директор Міжнародної Громадської Організації «Міжнародна Кадрова Академія» Зоя Володимирівна Козленко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com