Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

АРМІЯ ПРАГНЕ ВЧИТИСЯ

В адміністрації президента України днями заявили, що Київ зацікавлений у проведенні міжнародних військових навчань Сі-Бріз 2010. Заступник голови АП Ганна Герман сказала, що ці навчання сприятимуть вишколу українського війська.

Фракція комуністів, яка є учасником коаліції з Партією регіонів, категорично проти допуску на територію України військових підрозділів НАТО і проведення міжнародних навчань Сі-Бріз.

У попередні кілька років з ініціативи лівих і проросійськи налаштованих сил у південних регіонах України міжнародні навчання були скасовані. На думку експертів, це негативно вплинуло на міжнародний імідж України.

Попри протести проплачених мітингувальників і «прогресивних» маргіналів, у вівторок в Практичній гавані Одеси пройшов перший день навчань «Сі Бриз-2010». Навчання розділені на два етапи: спільне підводне зварювання водолазами різних країн і показові виступи ВМС України.

До речі. Росія бачить неухильність України щодо співпраці з НАТО. Таку думку озвучив постпред Росії при НАТО Дмитро Рогозін. «План українського партнерства, співпраці з НАТО не змінився. Весь обсяг співробітництва, який був при Ющенку, він зберігся і при Януковичі, це факт», — повідомив він. 

«Я інформував про це політичне керівництво Росії», — додав постпред.

Він також нагадав, що сам альянс заявляє, що приєднання України і Грузії залишається однією з цілей НАТО.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com