Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

РОСТЕ ЗЛОЧИННІСТЬ

Ситуація, пов’язана зі зростанням рівня злочинності у державі, залишається складною.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Попков на розширеному засіданні колегії МВС, повідомляє УНІАН.

Він підкреслив, що особисто міністр внутрішніх справ і керівництво відомства визнають, що «результати на окремих напрямках діяльності є незадовільними».

«Оперативна обстановка в державі залишається складною. Майже на третину збільшилася кількість зареєстрованих злочинів. Зростання кримінальних проявів відбулося в усіх без винятку регіонах держави. Треба робити висновки», — заявив Попков.

Він також наголосив, що керівництво відомства не може змиритися із наявним станом розкриття злочинів.

«За звітний період майже кожен другий зареєстрований злочин загально кримінальної спрямованості залишився не розкритим. І це є дуже негативно», — зазначив Попков.

Він також констатував, що на недостатньому рівні організовано розкриття злочинів, які перебувають на контролі міністерства; залишилося нерозкритим кожне сьоме навмисне вбивство, кожне третє тяжке тілесне ушкодження, кожний восьмий — розбій. Менше, ніж торік, розкрито злочинів минулих років.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com