Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

І все-таки вони є...

Національний архів Великобританії 5 серпня розсекретив документи, що підтверджують зустрічі громадян з НЛО. На них стоїть резолюція прем’єр-міністра Великобританії Уїнстона Черчілля, який наказав засекретити ці дані.

Пілотам королівських військово-повітряних сил також наказувалося тримати в таємниці інформацію про зустрічі з НЛО. Видно, Черчілль боявся розповсюдження інформації, щоб не викликати паніку в суспільстві і щоб не підривати у людей віру в Бога.

Гриф секретності накладений на документи, починаючи з 1995 по 2003 роки. Всього було розсекречено 5 тисяч сторінок. У кожній з них містяться і детально описуються свідчення про зустрічі з НЛО.

Перед тим, як засекретити документи, Черчілль порадився з командувачем союзними військами в Європі Дуайтом Ейзенхауером. Після цього було ухвалено рішення засекретити свідчення зустрічей не менше, ніж на 50 років.

Черчілль дуже цікавився темою НЛО. Він уважно ставився до всіх повідомлень на дану тему і намагався вивчити її з погляду науки. Крім того, Черчілля цікавило, чи не несе НЛО потенційну загрозу людству.

Проте варто відзначити, що не всі непізнані об’єкти, були інопланетними. Чимала частина НЛО була всього лише радянськими військовими літаками. За часів “холодної війни” вони частенько залітали на територію Великобританії.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com