Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Селяни вбили чупакабру

Чернігівські селяни таки зловили вбивцю кролів — чупакабру, а заразом і зробили наукове відкриття. Виявилося, що гроза українських селян схожа на тварину, яку майже місяць тому пристрелив техаський фермер.

Вбитий хижак на перший погляд нагадував лисицю породи сфінкс, тобто без хутра, з довгим хвостом і гострими іклами. Пересувався звір, як кенгуру, стрибаючи на задніх лапах. А ще, окрім пташенят та кролів, дуже любив шовковицю.

Першими у центрі села Чемер побачили тварину-мутанта двоє дівчат. Кажуть: голова собаки, тіло кенгуру, хвіст опосума, тільки без шерсті. Думали, то примара, наслідок спеки. А тварина зупинилася на дорозі і дала змогу себе розгледіти.

Одна з дівчат покликала батька. Він вийшов на звіра з вилами. Вистежував чупакабру, йдучи за прим’ятою травою, а коли вистежив і заколов, то виявилося, що звірятко значно менше, ніж звір, якого бачили дівчата. Дівчата певні — то дитинча. Відтоді надвір після заходу сонця не виходять, бо вірять, що десь у селі прижилися доросла пара цих істот. Сільський голова задумав на чупакабр облаву.

Тіло вбитого звіра відвезли на розтин. Хто це, ветеринари так і не встановили. Лише те, що самець, від народження йому місяць-два. Хутра майже немає, у тварини неприродно великий хвіст, п’ять пальців на передніх лапах, чотири — на задніх, довгі вуха та ікла, завеликі, як на малюка, і дуже гострі. Огляд внутрішніх органів здивував ще більше.

Віра Пеклуха, лікар-серолог каже: «Виявили, що немає товстого відділу кишківника, це нас дуже здивувало, а сліпий відросток дуже маленький. А при розтині шлунка знайшли лише ягоди шовковиці». Тобто чупакабра має ікла хижака — а їсть ягоди; схожа на лисицю — а стрибає, мов кенгуру. Глибокого дослідження ветеринари не робили, тіло загадкової чупакабри кремували. Зоологи розчаровані, адже знахідка тягне на наукове відкриття. Впевнені, у Євразії таких тварин просто не повинно бути. У Чемері ж тепер неспокійно. Вночі люди чують, як доросла чупакабра сумує за малям.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com