Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СПЕЦСЛУЖБИ ХОЧУТЬ ЗНАТИ...

«Ініціатива влади про обов’язковість надання перевізником списку з переліком пасажирів Державтоінспекції свідчить, що Україна перетворюється на поліцейську державу, а влада цим самим принижує не лише себе, а й наших громадян», — зазначив народний депутат України Віктор Матчук, коментуючи запроваджене Мінтрансзв’язку обов’язкове надання Державтоінспекції прізвищ пасажирів.

Про це ZAXID.NET повідомили в прес-службі нардепа.

«Без сумніву, цей крок є психологічним тиском на людей, адже їм доведеться залишати свої персональні дані. Тобто влада, як у поліцейській державі, таким чином створює ще один бар’єр на шляху висловлення населенням незгоди з її політикою. Це в першу чергу принижує владу, яка показує свою боягузливість. А також українців, бо принижує і їхні права. Адже кожен має право вільно пересуватися по, наголошую, своїй державі, а не державі Президента, прем’єра тощо. Ніхто не зобов’язаний звітувати, куди, коли і в яку кімнату він пішов. І це гарантує Конституція», — переконаний народний депутат Віктор Матчук.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com