Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У СТУДЕНТІВ Є ГОЛОВА

Днями в Академії відбулося чергове засідання Студентської ради МАУП, присвячене виборам нового Голови Студентської ради. Студентська громада обирає свого голову на початку кожного навчального року. Попередній лідер студентської громади МАУП Мирослав Цибулюк після двох років плідної громадської роботи склав свої повноваження, оскільки перейшов на заочну форму навчання. Протягом свого головування Мирослав був незмінним яскравим конферансьє та одним з організаторів студентських заходів та подій в Академії.

На початку засідання студентського активу до громади звернулася проректор з виховної роботи та довузівської підготовки Людмила Біжик.

У своєму зверненні вона наголосила на важливості функціонування цього студентського адміністративного органу.

Цього разу на посаду голови було висунуто п’ять кандидатур: Анастасія Іванцова (Інститут міжнародних відносин та лінгвістики, ІІІ курс), Артем Коломієць (Інститут міжнародної економіки, фінансів та інформаційних технологій, ІІ курс), Лілія Левківська (Інститут менеджменту та бізнесу, ІІ курс), Марина Прокопенко (Економіко-правовий технікум при МАУП, IVкурс), Дмитро Юртаєв (Інститут права, ІІІ курс). Згідно з процедурою виборів, кожен з кандидатів мав можливість виголосити власну програму роботи на розсуд громади.

Цьогорічні вибори Голови Студентської ради МАУП були як ніколи бурхливим і хвилюючим видовищем. Справжні словесні та емоційні дуелі спалахували між конкурсантами і студентами, що зібралися у конференц-залі. Важливо, що в ході палких дискусій обговорювалися такі важливі, навіть болючі, питання, як необхідність покращення студентського видання Академії «Лідер», а також потреба відродити студентське радіо, яке діяло на території Академії кілька років тому і допомогло багатьом студентам розвинути в собі нові здібності.

Цьогорічні вибори було змінено організаційно: кожен інститут висунув для участі у виборах по три особи і саме вони шляхом відкритого голосування у два тури обрали Головою Дмитра Юртаєва. Заступником Голови студради було обрано Анастасію Іванцову.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com