Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Депутат презентував суперкнигу про Україну

Книги завжди посідали особливе місце в житті людей. Вони — незмінні супутники кожного, хто прагне розвитку особистості, духовного та інтелектуального збагачення. Книга надихає та підтримує, будує фундамент, що згодом перетворюється на міцний мур знань. Тому кожна зустріч із новим творінням видавничого мистецтва залишає незабутній слід в душі, немов самі літери своїм друкованим теплим подихом торкаються кожного і проводжають нас у світ, що дарує невідоме і чарівне.

Днями до МАУП завітав відомий політик, Народний депутат України від Партії регіонів — Володимир Зубанов. Надзвичайно приємним приводом для зустрічі зі студентами стала презентація проекту «Україна. Історія великого народу», створений Інститутом стратегічної політики та Благодійним Фондом «Схід — Захід разом», який очолює шановний гість.

«Україна. Історія великого народу» — це грандіозний проект, що в основі своїй поєднав величезну кількість науковців задля популяризації вивчення та розкриття всіх сторінок великої історії нашої держави. Унікальний підхід до систематизації знань був втілений в серії книг, що поєднали в собі всі без винятку аспекти історичного формування української народності та держави. І, як результат, на даний момент вже подаровано світові декілька серій книг: «Україна: хронологія розвитку», «Україна — Європа: хронологія розвитку», «Україна: від Трипілля до сучасності», «Україна і світ», «Повісті про славетні часи», «Культурна спадщина» та «Історія міст України».

Але книжковий напрям — лише частка задуму, автори проекту впевнені, що для візуального та образного сприйняття інформації має бути мистецька складова. Тому заплановано створити серію картин, театральних постановок та кінофільмів, які наочно продемонструють етапи формування української державності.

 Зустріч студентів-учасників Дискусійного клубу МАУП з паном Зубановим була надзвичайно змістовною, тому юні слухачі із великим захопленням поглинали інформацію. Багато хто зацікавився книжками, представленими на загальний огляд, і виявив бажання придбати в майбутньому деякі примірники видання. А отже, прагнення до нових знань, поєднане із потребою у якісному естетично виданні, — притаманне майбутнім спеціалістам, які сьогодні навчаються у МАУП.

На завершення зустрічі проректор з наукової роботи Микола Головатий презентував Народному депутату книжки видавництва МАУП.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com