Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

І ДАЛІ БУДЕ...

Низка опозиційно налаштованих громадських організацій ініціює проведення 22 січня всеукраїнського походу на Київ. Організатори акцій протесту обіцяють, що Майдан підприємців порівняно з новою акцією протесту здаватиметься дитячим садком.

Про це повідомив генеральний координатор акції протесту підприємців на Майдані Незалежності Олександр Данилюк.

За його словами, одним з напрямів стратегії активістів Майдану зокрема є проведення референдуму про дострокове припинення повноважень президента і Верховної ради — «нехай навіть і всупереч позиції влади».

Він нагадав, що глава Центрвиборчкому Володимир Шаповал вже заявляв про те, що вони не дадуть такої можливості. «Але ми підемо за процедурою, і якщо ЦВК буде злочинно перешкоджати реалізації права громадян на пряме народовладдя, то ми створимо народну виборчу комісію з проведення всеукраїнського референдуму і все одно його проведемо. Ми видамо підписні листи і зберемо понад 10 мільйонів підписів. 22 січня ми плануємо зібрати ці підписні листи в Києві», — зазначив Данилюк.

При цьому він уточнив, що активісти розраховують, що станом на 22 січня у них буде більше 10 мільйонів підписів.

“Ми продемонструємо світу ці підписи і цих підписантів. Через збір підписів ми проводимо загальну мобілізаційну кампанію усіх, хто розуміє, що жити так ще п’ять років не можна», — зазначив Данилюк.

Відповідаючи на питання, скільки людей вони збираються зібрати в Києві 22 січня, координатор акції впевнено заявив: «22 листопада порівняно з акцією 22 січня здаватиметься дитячим садком».

Нагадаємо, з 22 листопада протягом більше 2 тижнів на Майдані Незалежності у Києві підприємці проводили акції протесту проти нового Податкового кодексу.

В ніч на 3 грудня комунальні служби за рішенням суду та під охороною міліції демонтували наметове містечко учасників акції на Майдані.

Президент Віктор Янукович наклав на кодекс вето, а потім повернув документ до Верховної ради зі своїми поправками (зокрема, зберегти «спрощенку”) і кодекс у новій редакції було ухвалено 2 грудня. Наступного дня Янукович його підписав.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com