Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Головне — спокій!

Як же навчитися зберігати спокій? Розсердились — зробіть зарядку. Якщо ви сердитесь, починайте рахувати до 100 або відразу займіться якою-небудь фізичною діяльністю, енергійно прогуляйтеся по свіжому повітрю. Фізичне навантаження зменшує рівень адреналіну в крові, який підвищується в момент стресу.

Не замикайтеся в собі. Якщо вас щось турбує, то висловлюйте це іншим. Якщо ви відчуваєте, що у вас є законне невдоволення проти когось, підійдіть до нього і спокійно поясніть все. Часто це буває просто непорозуміння. Застосовуйте цей принцип при спілкуванні з усіма — будь то ваші діти, родичі, співробітники або друзі.

Уникайте похмурих людей. Похмурість — заразна. Від людей, у яких похмурий настрій або характер, слід триматися подалі. Якщо ви оточені людьми, які веселі і щасливі, то ви також будете почувати себе веселим і щасливим. Не намагайтеся шукати в людях досконалість, намагайтеся бачити в них тільки хороше. Цього достатньо, щоб радіти вашому спілкуванню.

Не всі слова — важливі. Не будьте занадто чутливі до слів.

Якщо вам нагрубили — не робіть з цього великої проблеми. Багато людей не відрізняються душевним здоров’ям та гарним вихованням, і ви не повинні опускатися до їх рівня.

Заспокоять трави. Якщо ви все-таки не впоралися з собою і понервували, то, прийшовши додому, випийте чаю з мелісою або материнкою. Змішайте по чайній ложці цих запашних трав, залийте окропом, дайте настоятися півгодини і пийте як чай.

Рецепт від безсоння.Якщо після важкого дня вам складно заснути, то треба всього лише помасажувати коріння волосся і саму голову за 10-15 хвилин до сну. Це треба робити м’яко і ласкаво. Ще одна порада: набийте маленьку наволочку шишками хмелю і подихайте їх ароматом перед сном. Але не більше 15 хвилин.

Будьте спокійні, а тобто будьте щасливі!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com