Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Особливості інтер'єру готельних номерів

Готель являє собою не просто будівлю зі значним потоком людей. Це місце, яке стає тимчасовим будинком для мандрівника. Тому особливої ​​важливості при будівництві готелю має затишок і комфортабельність інтер'єру номера.

Які особливості слід враховувати при оформленні інтер'єру готелю:

1. Ненав'язливі кольору в оформленні номерів створюють сприятливу для відпочинку атмосферу. Відсутність різких перепадів в стилі дозволяє домогтися єдності картини.

2. Для стін необхідно вибирати шпалери з великим малюнком, якщо приміщення незначне за розміром, і дрібний малюнок для великих кімнат. Також візуально розширити межі приміщення допоможуть холодні тони, освіжаючі кімнату. Важливо пам'ятати, що підлога повинна бути темною, щоб не була помітна ступінь зношеності покриття.

3. Мебель для гостиничных номеров повинна мати не тільки привабливий дизайн, але і бути функціональною. Зручні двоспальні і односпальні ліжка надають комфорт під час відпочинку і дозволяють розслабитися після трудового дня.

4. Сучасна сантехніка в номерах також позитивно впливає на загальне враження від готелю. Прийняти освіжаючий теплий душ після прогулянки по місту або ділової зустрічі особливо приємно в акуратній ванній кімнаті.

5. При виборі оббивки для меблів потрібно пам'ятати про більш жорсткі умови її експлуатації в порівнянні з оббивкою предметів домашньої обстановки. Найкраще вибирати кольори, які контрастують з підлогою, щоб уникнути їх злиття.

Головною вимогою до готелів залишається універсальність створеного в них дизайну інтер'єру. Адже важливо, щоб гість з будь-якими смаковими уподобаннями відчував себе в ній комфортно.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com