Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Східна Україна відвертається від влади

Кількість людей на Сході, які позитивно оцінюють політику президента Віктора Януковича скоротилося з 70% до 17% (в цілому на 53% — ред.). Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

 Якщо в середині 2010 року більшість українців позитивно відносилися до політики влади, то в лютому ці оцінки змінилися на переважно негативні.

57% громадян України рахують, що справи в країні йдуть в неправильному напрямі, ще 13% вважають, що справи взагалі не йдуть. Інші 13% вважають обраний напрям за правильне.

Крім того, майже 53% громадян оцінюють політикові влади в основному або більшою мірою негативно, 30% схильні оцінювати цю політику невпевнено — частково позитивно, частково негативно, і тільки 14% схиляються більше до позитивної оцінки, чим до негативної.

В порівнянні з червнем минулого року поширеність позитивних оцінок політики влади серед громадян України скоротилася від 48% до 14%, а поширеність негативних оцінок зросла від 21% до 53%.

Як повідомлялося раніше, рейтинг Януковича за рік впав удвічі. За рік свого правління президент втратив половину своїх прибічників. Його популярність в народі знижується, проте рівень довіри, як і раніше досить високий, і він досі залишається найбільш рейтинговим політиком країни.

   «ТСН»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com