Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Виховуємо спортивну еліту

Луганський інститут Приватного Акціонерного товариства є відокремленим структурним підрозділом ПАТ Вищого навчального закладу Міжрегіональної Академії управління персоналом, але спортивні традиції МАУП, в цілому, — розвиваються, примножуються та збагачуються також і завдяки студентам та викладачам Луганського МАУП.

Спорту та фізичному вихованню у Міжрегіональ­ній Академії управління персоналом відводять значне місце, викладачі всіляко сприяють студентам, які прагнуть до гармонії у фізичному та інтелектуальному розвитку. Тим паче, що багато представників молодіжної громади МАУП займаються спортом професійно. Міжрегіональна Академія управління персоналом має угоди про співпрацю з Асоціацією спортивної боротьби, Всеукраїнською футбольною асоціацією студентів, національною федерацією рукопашного бою України. Луганський інститут Приватного Акціонерного товариства підтримує спортивні традиції Академії.

13 березня 2010 року Луганський інститут МАУП сумісно з Південно-Східним Округом Всеукраїнської громадської організації «Козацька Територіальна Оборона України» вперше в нашій країні, а саме у місті Луганську, провели відкритий «Козацький шаховий турнір 2010», який став початком доброї традиції проводити шахові змагання кожен рік. 19 лютого цього року Луганським інститутом МАУП було проведено другий відкритий шаховий турнір «Козацький Кубок України» та «Кубок Голови обласної державної адміністрації та Голови обласної Ради Луганської області».

У II відкритому шаховому турнірі взяли участь 24 збірних команди та вболівальники, більш ніж 100 осіб, до складу яких увійшли юні шахісти, студенти та козаки з різних міст Луганщини. 

Загальне керівництво проведення змагань здій­снював організаційний комітет, до складу якого входять Федерація шахів України та Козацька Територіальна Оборона України під патронатом Луганської обласної державної адміністрації, обласної та міської Рад. Безпосереднє проведення змагань покладалось на головну суддівську колегію — суддів національної категорії Івана Захарчука, Сергія  Ковтуна, Віктора Люсі. Організаційний комітет турніру очолили Олег Матвієнко, директор Луганського інституту МАУП, командуючий Південно-Східним округом Всеукраїнської громадської організації «Козацька Територіальна Оборона України», генерал-полковник козацтва та Людмила Семич, заступник директора ЛІ МАУП, начальник штабу Південно- Східного округу Всеукраїнської громадської організації «Козацька Територіальна Оборона України», полковник козацтва.

Офіційна частина II відкритого шахового турніру «Козацький Кубок України» та «Кубок Голови обласної державної адміністрації та Голови обласної Ради Луганської області» розпочалась з привітання директора Луганського інституту МАУП Олега Матвієнка. Він наголосив: «У кожному з нас живе геній, якого тільки треба розгледіти. Пробуючи і пізнаючи нові речі, людина росте і, чим більше знань вона отримає, тим різноманітніше та цікавіше буде її життя. Гра в шахи формує аналітичний склад розуму, розвиває допитливість і потребу в придбанні нових знань. Вітаю всіх з початком захоплюючої гри і бажаю успіху та незабутніх партій у завоюванні «Козацького Кубка України» та «Кубка Голови обласної державної адміністрації та Голови обласної Ради Луганської області».

 Олег Ігорович висловив подяку Луганській обласній державній адміністрації, Луганській обласній та міській Радам за активну співпрацю в справі виховання підростаючого покоління.

Крім того проекти зростання популяризації шахового турніру все більше розвиваються, є домовленість та підтримка зі сторони спортивного комітету України і Федерації шахів України провести міжнародні змагання.

Робота Луганського інституту МАУП та Південно-Східного округу Всеукраїнської громадської організації «Козацька Територіальна Оборона України» з впровадження здорового способу життя серед молоді та виховання спортивної еліти триває...

 Л.Семич,
заступник директора ЛІ МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com