Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Справу перенесено?

Вищий адміністративний суд України переніс розгляд справи стосовно позбавлення Степана Бандери звання Героя України, пояснивши це хворобою судді.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі «Нашої України» з посиланням на юриста партії В’ячеслава Мартинюка, який представляє в суді сторону Президента України (2005-2010) Віктора Ющенка.

За словами В.Мартинюка, сьогодні в суді до початку засідання з’явилося офіційне повідомлення, у якому йшлося про те, що розгляд справи стосовно СБандери переноситься на невизначений термін через хворобу судді Леонтович, яка веде цю справу.

Юрист не виключає, що хвороба судді - «це лише привід для того, щоб перенести розгляд справи до моменту розгляду аналогічної справи стосовно Романа Шухевича».

Він також не виключає, що справу перенесено у зв’язку з тим, що колегія суддів «не хоче брати на себе відповідальність за таке рішення».

В.Мартинюк підкреслив: «Рішення двох попередніх судів щодо Степана Бандери є незаконним і необґрунтованим, ухваленими з численними порушеннями норм матеріального та процесуального права. Окрім того, воно носить політичний характер...».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com