Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Рекордні збитки Sony

У минулому фінансовому році корпорація Sony зазнала рекордних збитків, сума яких склала більше 3 мільярдів доларів. Спочатку фінансовий рік планувався прибутковим, проте природна катастрофа в Японії і атака хакерів внесли свої корективи до планів корпорації.

Згідно з опублікованим звітом Sony, загальна сума збитків може скласти 3,6 мільярди доларів, що безпосередньо пов’язане з наслідками землетрусу і цунамі в 2010-2011 фінансовому році (у Японії він починається 1 квітня і закінчується 31 березня). Землетрус завдав збитку дев’яти заводам Sony і порушив виробничі і логістичні зв’язки корпорації з підрядчиками і споживачами.

Збиток від злому  Qriocity і Playstation Network склав 170 мільйонів доларів. Корпорація зазнала таких серйозних збитків уперше за 16 років. Остаточний підрахунок підсумків фінансового року доки повністю не завершений. Велика частина збитків, як повідомила газета Boston Globe, відноситься до списання відкладених податкових активів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com