Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПЕРШИЙ ВИПУСК

Під звуки студентського гімну Гаудеамусу відкрилися урочисті збори, присвячені врученню дипломів студентам стаціонарної форми навчання Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса за спеціальністю «Країнознавство».

До складу почесної президії увійшли: директор Інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса, доктор педагогічних наук, професор МКА Надія Миколаївна Чернуха, заступник директора з міжнародних зв’язків — кандидат технічних наук Нахля Наймівна Юсеф, завідувач кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Іван Іванович Дахно та доктор філософії в галузі освіти Ірина Олександрівна Шестопалова.

Директор Інституту Надія Миколаївна, переповнена почуттями радості та гордості, щиро привітала випускників з цим святом: «Сьогодні знаменний та світлий день, дуже хвилююче свято, тому що — це перший випуск магістрів зі спеціальності «Країнознавство». Вдвічі приємно, що я починала працювати з вами як просто викладач. Хочу сказати, що ваша група дуже цікава і сильна. Кожен з вас йшов своєю доріжкою у навчанні, але кожен з вас — це самодостатня особистість. Дипломи магістрів, п’ять з яких — з відзнакою — це вищий показник якості освіти. Я хочу, щоб вам запам’ятався цей день, щоб у вас було успішне життя, і щоб ви поверталися в стіни AlmaMater, де вам завжди будуть раді».

До привітального слова долучився Іван Дахно, поділившись з випускниками своїм життєвим досвідом та дав декілька корисних порад для майбутнього професійного зросту кожного магістранта: «По мірі того, як на вашому життєвому лічильнику будуть набігати все більше і більше років, ви будете згадувати сьогоднішній день, переконуючись в тому, що кращих років, аніж студентських не було. Ще багато років ви будете молоді, отож радійте цьому життю і штурмуйте вершини науки, бо, як кажуть, верхньої планки тут немає».

Путівки у доросле життя випускники отримали з рук директора Інституту міжнародних відносин та лінгвістики. П’ятьом студентам вручили дипломами з відзнакою.

 Ми вітаємо випускників і бажаємо їм успіхів у їхньому подальшому професійному житті!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com