Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕПОРТУВАЛИ ПСЕВДОКОЗАКА

Окружний адміністративний суд Криму задовольнив позови МВС і СБУ про негайну примусову депортацію до Росії лідера проросійської козацької організації «Соболь» Віталія Храмова.

Правоохоронні органи ініціювали його видворення за незаконне отримання українського паспорта і подвійне громадянство — Храмов одночасно є громадянином Росії. Суд погодився з висновками обвинувачення, що суспільно-політична діяльність лідера «Соболя» «веде до розпалювання міжнаціональної та міжконфесійної ворожнечі в Криму, а його подальше перебування на території України представляє загрозу громадському порядку», — передає українська служба Бі-бі-сі.

Рішення суду, згідно з яким Храмов не має права в’їзду до України протягом наступних 5 років, вже приведено у виконання.

Сам Храмов з вироком суду не погодився, назвавши його «політично вмотивованим». На його думку, уряд автономії таким чином мститься йому за заяви, спрямовані проти влади.

Депортацію Храмова раніше підтримували лідери українських, єврейських і кримськотатарських організацій півострова.

ЛIГАБiзнесIнформ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com