Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

СТУДЕНТ МАУП – ЧЕМПІОН СВІТУ

Пройшовши довгий шлях і здолавши всі перешкоди, Дмитро Безверхий – студент Інституту міжнародних відносин та лінгвістики Міжрегіональної Академії управління персоналом, виборов титул Чемпіона світу з кікбоксінгу.

22 – 30 жовтня у місті Скоп’є (Македонія) пройшов черговий чемпіонат з кікбоксінгу  (версія WAKO), у турнірі взяли участь 823 атлети з 64 країн світу. Приємно, що національна збірна України завоювала три золоті, дві срібні і три бронзові нагороди.

Золоту медаль нашій збірній приніс і Дмитро Безверхий (вагова категорія до 57 кг), у скарбничці якого вже чимало нагород міжнародних турнірів. Так, минулого року в італійському Ріміні він завоював Кубок світу, а на чемпіонаті Європи у Баку посів друге місце. Нове досягнення – звання чемпіона світу – це мрія, яка здійснилася, до якої Дмитро йшов усе своє спортивне життя.

За дванадцять років – це перший чемпіон світу з кікбоксінгу з Києва, до нього цей титул виборювали Олександр Філоненко, Віталій Кличко, Олексій Нечаєв, Віктор Аксютін. „Дмитро успішно пройшов увесь турнір, - розповідає тренер чемпіона Ігор Шаров. - Потрапивши, як фіналіст Чемпіонату Європи минулого року, одразу до другого кола змагань,  Дмитро розпочав з перемоги у важкому бою над сильним супротивником, чемпіоном Франції; другий поєдинок тривав три секунди – наш спортсмен відправив у нокаут турецького кікбоксера; фінальний поєдинок відбувся з принциповим супротивником, фаворитом змагань, росіянином”.

Однак, до цього бою Дмитро готувався заздалегідь, адже вивчав супротивника, разом з тренером розроблялась тактика, тож ця підготовка виправдала всі зусилля, і хоча третій раунд був надзвичайно важким, все ж суддя підняв руку Дмитра Безверхого – він став чемпіоном світу.

„Це історична подія для українського кікбоксінгу, - говорить Заслужений тренер України з кікбоксінгу Ігор Шаров, - адже Дмитро Безверхий став першим спортсменом серед чоловіків, який виборов титул чемпіона світу у розділ лайт-контакт. До цього чемпіонкою світу у розділі лайт-контакт ставала спортсменка з Івано-Франківська Катерина Соловей, з якою ми разом тренувалися”.

Зазначимо, що перед змаганнями МАУП надала тренувальну базу для підготовки спортсменів збірної України до чемпіонату світу з кікбоксінгу. Протягом двох тижнів на базі Інституту права МАУП проходили тренувальні збори українських атлетів.

Тож, вітаємо Майстра спорту міжнародного класу, Чемпіона світу з кікбоксінгу Дмитра Безверхого з великою перемогою!

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com