Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

10 років Економіко-правовому технікуму при МАУП

Протягом десяти років у структурі Міжрегіональної Академії управління персоналом працює Економіко-правовий технікум, де навчаються най­більш активні, креативні, життєрадісні молоді люди, що здобувають тут освіту до рівня молодший спеціаліст. Днями в МАУП відбулося урочисте святкування ювілею, у якому взяли участь науково-педагогічний склад, персонал технікуму, керівництво та студенти, а також гості та друзі, — всі, хто прагнув привітати винуватців свята і висловити їм любов і повага.

Святкові урочистості відкрила заступник директора з виховної роботи Світлана Прокопенко: «Сьогодні ми відзначаємо перше юне десятиріччя Економіко-правового технікуму. 10 років тому на освітній карті України з’явився наш навчальний заклад, щоб дати до рук молоді міцну нову зброю – знання».

Зараз Економіко-правовий технікум при МАУП навчає понад 1,5 тисячі студентів, тут працюють 118 кваліфікованих методичних працівників і викладачів. Тут готують молодших спеціалістів за восьма спеціальностями: організація виробництва, розробка програмного забезпечення, правознавство, фінанси і кредит, соціальна робота, бухгалтерський облік, обслуговування програмних систем і комплексів, туристичне обслуговування.

Зі словами вітання до персоналу технікуму звернувся ректор МАУП Анатолій Подоляка: «Ваш професіоналізм і наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток освіти нашої держави, забезпечили повагу серед вищих навчальних закладів. Ми пишаємося тим, що працюємо разом з вами. Нехай доля несе вам добро і щастя, добробут і матеріальний достаток».

Перший проректор МАУП Володимир Яровой зазначив: «Ці здобутки нададуть імпульсу для розвитку цього навчального закладу, він стане  ще більш авторитетним. Ці надбання  були б неможливі без викладачів, тож бажаю, щоб всі досягнення знайшли в подальшому свій розвиток, творчої наснаги вам і здоров’я, адже кожен з ваших вихованців – це частина вашої душі. Тож нехай вам на довгі роки вистачить сил сіяти добре і вічне. Бажаю, щоб студенти, які прийшли нині, підтримали славні традицій своїх попередників. Сьогодні студенти ЕПТ як ніколи активні і творчі, тож навчайтеся, щоб здобуті знання стали базою для вашої професійної кар’єри».

З теплими словами до працівників і студентів звернулися також проректор з наукової роботи Микола Головатий, проректор з виховної роботи МАУП Людмила Біжик, а також перший  директор  Економіко-правового технікуму  при МАУП Олександр Алікович Кручек, привітав свій колектив та студентів і директор технікуму Анатолій Гомон. Серед гостей свята були і випускники технікуму, які з вдячністю згадують студентські роки.

В ході свята було вручено почесні грамоти: за плідну натхненну працю працівникам технікуму, за старанне навчання і активну участь у культурному житті Академії — студентам Економіко-правового технікуму. Привітали винуватців свята своїми яскравими виступами вокальна студія «Gloria» та народний ансамбль танцю «Перлина».

Урочистості завершилися справжнім святковим балом, до якого активно готувалися студенти ЕПТ, вивчали танці, лаштували костюми. Як завжди на балу в Академії під класичні звуки вальсу, мазурки та польки у залі кружляли пари юних студентів, а також гостей свята.

Віват Економіко-правовий технікум! Віват Академія!  

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com