Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

День студента у МАУП

17 листопада весь світ святкує День студента. Цей день відзначають вже понад півстоліття, і він асоціюється з молодістю, романтикою, веселощами та жагою до знань.

На честь свята Міжрегіо­нальна Академія управління персоналом вже традиційно влаштувала урочистий концерт. Студенти МАУП активно підійшли до цього заходу та  підготували багато цікавих виступів.

Свято відкрив ректор Академії Анатолій Подоляка, який привітав молодь МАУП від імені Наглядової ради та ректорату: «Ви, молоді люди, сповнені сил та надій, сходите щасливими сходами до вершин знань. Студентський вік – це важливий етап розвитку особистості, в цей період відбувається становлення фахівця, формування свідомого вибору ідеалів та переконань. Цей час для вас особливий, красивий та неповторний. Переконаний, що ви, студенти Міжрегіональної Академії управління персоналом, за роки навчання використаєте весь потужний науковий потенціал вашої Альма матер для здобуття якісної освіти. Бажаю вам енергійного та творчого життя, здоров’я, радості та веселої студентської юності. Нехай щастить вам на всіх життєвих дорогах!».

Після вітального слова ректор вручив дипломи кращим студентам Академії за активну участь у громадському, культурному та спортивному житті Академії.

Під час святкового вечора студенти насолодилися виступами народного ансамблю танцю «Перлина»,   співом чарівних  дівчат вокальної студії «Gloria» Діани Щербакової, Ганни Панасенко та хіп-хоперів з Економіко –правового технікуму при МАУП, які захопили зал своїм репом та зірвали шквал оплесків. Проникливим відео та емоційними піснями привітав своїх колег Хосейн Мірза голі, а хлопці з гурту «Нуар Альянс» подарували усім присутнім на святі свої неперевершені посмішки та енергійні танці.

До усіх студентів МАУП з вітальним словом звернулася Голова Студенської Ради МАУП Лариса Підопригора:  «Дорогі друзі, вітаю вас із прекрасним, радісним і безтурботним святом — ДНЕМ СТУДЕНТА!!! Vivat Academia! Від щирого серця поздоровляю з чудовим святом студентства і всієї молоді, що навчається. Усі, кому пощастило бути студентом, згадують час навчання як найцікавіший, найвеселіший і в той же час відповідальний період свого життя. Ми ступили на важкий, але нескінченно цікавий шлях пізнання. Саме у студентські роки закладаються основи майбутніх професійних і особистісних успіхів. Від нас  багато в чому залежить, якою буде Україна у майбутньому. Найтепліші слова сьогодні хочеться сказати нашим викладачам і наставникам, які душу й серце вкладають у свою роботу. Бажаю всім студентам доброго здоров’я, щастя, успіхів у навчанні. Хай здійсняться всі ваші мрії».

Концерт до Дня студента пройшов весело та цікаво, зарядивши студентів енергією на весь рік для активного та плідного навчання  в Академії.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com