Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Навчання і творчість

Краса врятує світ, а у поєднанні з розумом виграє й судовий процес. В Міжрегіональній Академії управління персоналом навчається багато молоді, які обрали стабільні та цікаві професії, зокрема: фінансист, юрист, філолог тощо. Але душа часто потребує творчості, тому амбітні та перспективні студенти реалізують себе у цьому плані на сцені МАУП. Однією з таких зірочок Академії є переможниця конкурсу краси «Панна МАУП-2011», учасниця багатьох культурно-мистецьких заходів та святкових дійств в Академії, студентка ІІ курсу Інституту права Тетяна Гусарова.

Майбутній юрист розказала нам про своє навчання, творче  життя в МАУП та за її межами.

— Як змінилося твоє життя, коли ти потрапила до Академії?

— Я щаслива, що поступила саме сюди. У мене з’явилося багато друзів, стала дорослішою. Особливо для мене була неочікуваною та радісною перемога на конкурсі «Панна МАУП-2011».

— Як сталося, що така гарна і тендітна дівчина обрала таку серйозну спеціальність юриста?

— Спершу думала спробувати свої сили і вступити до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, але, коли прийшов час подавати документи, порадилася з батьками і  вирішила, що хочу мати хорошу та перспективну професію. Тому я зупинилася на спеціальності юриста. Але я не залишила думки про вступ до театрального університету. Варіант навчання в двох вузах, я також розглядаю.

— Ти себе вже бачиш у професії юриста?

— Так, мені подобаються лекції, семінари та методи викладання у нашому університеті.

Особливо захоплюють профільні предмети.

— До тебе вже звертався хтось за юридичною консультацією — близькі, рідні, друзі?

— Ні, ніхто ще не звертався, бо вважаю, що ще не час. Я тільки розпочала пізнавати основи цієї багатогранної професії і ще зарано говорити про якусь практику консультацій. Але є бажання у майбутньому.

— У тебе вже є деякі досягнення у МАУП — це перемога на конкурсі краси. Що змінилося в тобі та навколо тебе після твоєї перемоги?

— Я була дуже задоволена, що посіла перше місце. Мене переповнювали емоції щастя,  було дуже приємно приймати привітання. Завдяки конкурсу я стала більш впевненою у собі та розкрила свій творчий потенціал. Спочатку я не дуже хотіла брати участь у конкурсі, але згодом все таки вирішила для себе, що потрібно спробувати і загорілась цією ідеєю. Моя команда вела серйозну підготовку, бо у нас було сильне бажання перемогти. Ми багато часу репетирували, втомлювалися, але це була приємна втома. Було дуже багато хороших, щасливих моментів та емоцій!

— Чи допомагає тобі цей досвід справлятися з життєвими задачами?

— Я вважаю, що отриманий досвід під час участі у «Панні МАУП — 2011» допоміг мені ще у де чому. Після конкурсу мене запросили знятися у серіалі «Повернення Мухтара». Це не була велика роль, але мені дуже сподобалося, я би грала й надалі, якщо була б така можливість. Тому, враховуючи участь у конкурсі та у зйомках серіалу, можна сказати, що якийсь досвід тепер є, за що я вдячна. Подивимося, як будуть розгортатися події далі у моєму житті.  Звичайно, коли нова дівчина буде знов представляти на конкурсі наш Інститут права, я обов’язково поділюся своїми знаннями та досвідом з новою претенденткою.

— На конкурсі та на різних святах Академії ти виступаєш ще у ролі співачки. Чи займаєшся ти вокалом?

— Я дуже активно займалась раніше вокалом, їздила на уроки до міста Ірпінь. Тепер, через навчання, покинула ці заняття. Поки що співаю для себе та своїх друзів, виконуючи різні пісні на сцені рідного вузу. Але маю надію знову відновити свої уроки співу вже в новому році. Дуже хочу розвиватися у цьому напрямку.

— Зараз розпочався Новій рік, щоб ти побажала  собі та усім студентам Академії у наступному році?

— Хочу побажати усім величезного щастя, удачі у всіх починаннях та справах, міцного здоров’я, сімейного благополуччя. Завжди досягайте того, чого бажаєте!

А ми приєднуємося до вищесказаних слів та закликаємо усіх впевнено крокувати до своїх цілей, прокидаючись кожного дня з валізою нових ідей, та вирушати у цікаву подорож різними маршрутами їх реалізацій! 

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com