Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

E.COLI: СПЕЦОПЕРАЦІЯ ПО УСУНУНЕННЮ НАТУРАЛЬНОЇ І ПОЖИВНОЇ ЇЖІ З ПРИЛАВКІВ ЄВРОПЕЙСЬКИХ МАГАЗИНІВ

Минулорічна овочева метушня в ЄС, де на овочах знайшли дуже небезпечний і живучий штам кишкової палички E.coli,  потроху почала забуватися спільнотою, але досі мало хто знає, що справжньою причиною «раптової» появи штаму могла бути витончена спецоперація. Адже нині дедалі більше спеціалістів ствер­джує, що e.coli має суто штучне походження. Вчені задаються питанням: з якого дива штам бактерії став стійким до восьми різних класів (!) антибіотиків. І чому так раптово з’явився в системі громадського харчування.

Адже ця варіація E.coli  відноситься до штаму О104, а штам О104 майже ніколи не має стійкості до антибіотиків. Для того, щоб змусити його отримати таку стійкість, його  необхідно періодично піддавати дії антибіотиків для того, щоб забезпечити «мутаційний тиск» який би підштовхував бактерії до вироблення імунітету до ліків.

Якщо вам цікаво дізнатися, звідки взявся такий штам, ви можете здійснити зворотне проектування генетичного коду E.coli і визначити, з достатньою точністю, дії яких антибіотиків була піддана бактерія під час процесу свого створення. Коли ви дивитеся на розшифрований генетичний код штаму O104, який і досі є загрозою споживачам продуктів харчування по усьому ЄС, перед очима розгортається дуже цікава картина того, яким чином цей штам міг з’явитися на світ.

Коли німецькі учені з інституту Роберта Коха розшифрували генетичний склад штаму O104, вони виявили, що він стійкий до дії усіх наведених нижче комбінацій антибіотиків: пеніциліну, тетрацикліну, налідіксовій кислоті, триметропрім-сульфаметоксазолу, цефалоспоріну, амоксіциллін / клавуланової кислоті, піперациллін-сульбактаму, піперациллін-тазобактаму.

Крім того, штам O104 має здатність виробляти спеціальні ферменти, які надають йому те, що можна назвати «бактерійною суперсилою» технічно відому як ESBL: «Бета-лактамази розширеного спектру (ESBL) є ферментами, які можуть виділятися бактеріями, роблячи їх стійкими до цефалоспорин, наприклад, цефуроксиму, цефотаксиму і цефтазидиму — які є найбільш широко використовуваними антибіотиками в багатьох лікарнях», — пояснило Агентство по охороні здоров’я у Великобританії.

Крім того, цей штам O104 має два гени (TEM-1 і CTX-M-15), які «примушують лікарів тремтіти від страху з 1990-х років», повідомляє The Guardian. Чому ж ці гени так лякають лікарів? Бо вони настільки смертельні, що багато людей, інфікованих подібними бактеріями, помирають через те, що їх внутрішні органи відмовляються працювати через ще точно невстановлену причину.

Так що ж, власне, послужило причиною виникнення бактерійного штаму, стійкого більш ніж до десятка антибіотиків з восьми різних класів антибактеріальних засобів і який включає дві смертельні генні мутації плюс здібності до вироблення ESBL-ферменту?

Є тільки один єдиний спосіб дослідження — треба піддати штам E.coli дії восьми класів антибактеріальних засобів.

Зазвичай це не відбувається одноразово: спочатку вам доведеться піддавати бактерії дії Пеніциліну і знайти колонії, що вижили, і які мають опірність до Пеніциліну. Потім вам потрібно узяти ці колонії і піддавати їх дії тетрацикліну. Колонії, що вижили, тепер будуть стійкі як до Пеніциліну, так і тетрацикліну.

Потім ви обробляєте їх сульфаніламідами і збираєте колонії, що вижили, і так далі. Цей процес генетичного відбору був виконаний в якійсь секретній лабораторії заради досягнення бажаного результату з поки невідомою метою. Таким самим способом розробляється біологічна зброя для армії США в лабораторії Форт Детрик у штаті Меріленд.

Хоча в реальності процес, зрозуміло, набагато складніший, ніж схема, описана вище, створення штаму, стійкого до дії восьми класів антибіотиків, потребувало неодноразової, наполегливої дії цих антибіотиків на штам. І це просто неймовірно, як таке могло статися в природних умовах, саме по собі.

Наприклад, якщо ця бактерія виникла в продуктах (як нам розповідають), тоді яким дивом вона змогла набути стійкості до дії антибактеріальних засобів, враховуючи той факт, що антибіотики не використовують при вирощуванні овочів?

При розгляді генетичних доказів, що знаходяться зараз перед нами, важко уявити собі, як це могло статися в дикій природі. Тоді як опірність до одного виду антибіотиків — часто поширене явище, поява штаму e.coli, несприйнятливого до восьми різних класів, — в комбінаціях — просто суперечить закону генетичних перестановок і комбінацій в природних умовах. Простіше кажучи, цей суперштам E.coli не міг бути народжений в природних умовах. І тому залишається тільки одне пояснення тому, звідки ж він дійсно прийшов: лабораторія.

Очевидні докази вказують, що смертоносний штам E.coli був розроблений в лабораторних умовах з метою отруєння продуктів харчування, або ж він якимось чином зміг вирватися з лабораторії, і опинився у продуктах харчування ненавмисно (останнє маловірогідно).

Якщо ж цей октобіотик­-супербаг, що має імунітет до восьми класів антибіотиків, виник випадково в природі, то цей висновок набагато страшніший, ніж «біоінженерне» пояснення, оскільки це означає, що жахлива бактерія може в будь-який час, просто так і де завгодно виникнути без якої-небудь причини. Проте, це все ж екзотична теорія.

Висновок вчених більш прозаїчний: штам E.coli   майже напевно був створений штучно і потім їм були заражені продукти харчування, з якоюсь спеціальною метою.

Перед нами дія класичного прикладу формули «проблема — реакція — рішення». Спочатку створюється ПРОБЛЕМА (у нашому випадку смертельний штам E.coli в продуктах харчування). Потім треба почекати РЕАКЦІЇ суспільства (масових протестів населення, заляканого e.coli). У відповідь на це вводиться бажане РІШЕННЯ (тотальний контроль над постачаннями продовольства і оголошення поза законом живої розсади, натурального молока і овочів). 

Управління по контролю якості харчових продуктів і лікарських засобів (FDA) покладалося на той же самий феномен в США, просуваючи свій недавній закон про продовольчу безпеку («Food Safety Modernization Act»), який по суті ставить поза законом невеликі сімейні ферми, що виробляють натуральні продукти.

FDA в змозі подолати свободу фермерства в Америці, спекулюючи на поширенні страху, що виник внаслідок спалаху E.coli.

Коли люди налякані, зовсім не важко змусити їх погодитися майже з будь-яким рівнем нормативної тиранії. А змусити людей боятися власної їжі це зовсім нескладна справа. досить пари урядових прес-релізів, посланих по електронній пошті у ведучі ЗМІ.

Усе це відбувається відразу після того, як Європейський Союз ввів заборону на лікарські рослини і харчові добавки — безпардонно оголосивши поза законом харчові терапії, які допомагають зберегти здоров’я людям. Тепер усі ці рослини і добавки заборонені, наступний крок змусити людей боятися свіжих продуктів харчування. Адже свіжі продукти — є корисними для здоров’я, і доки люди мають право купувати свіжі овочі, вони завжди можуть запобігти небезпечним захворюванням.

Але якщо ви змусите людей боятися свіжих овочів, або навіть забороните їх повністю — тоді ви зможете «посадити» ціле покоління на дієту з мертвих харчових продуктів, що піддалися обробці, які викликатимуть дегенеративні захворювання і збільшуватимуть прибутки фармацевтичних гігантів.

Це усе є частиною того ж самого порядку денного: тримаєте людей хворими, забороніть їм доступ до лікарських рослин і добавок, потім отримуйте свій прибуток з рук глобальних фарма-концернів.

ГМО-продукти в усьому цьому, зрозуміло, грають аналогічну роль: вони створені для того, щоб отруювати продовольство генетичним кодом, який провокує безпліддя у людей. І ті, хто якимось чином зберігають репродуктивні здібності після вживання ГМО, страждатимуть від дегенеративних захворювань, які дозволять збагатитися фармацевтичним концернам на «лікуванні» від них.

Згадайте, яка країна стала первинною метою недавніх страшилок з приводу кишкової палички E.coli? Іспанія. Чому Іспанія? З недавніх витоків Wikileaks вам, можливо, запам’яталося, що Іспанія чинила опір введенню ГМО у свою агрокультурну систему, до такої міри, що уряд США таємно погрожував цій країні політичною карою за незговірливість.

Це помилкове звинувачення Іспанії за смерті від e.coli, і є можливим покарання Іспанії за небажання її уряду приєднатися до переможного маршу ГМО по планеті.

Це реальна історія, що стоїть за економічним спустошенням іспанських виробників натуральних овочів. І одна з додаткових цілей, що переслідується в ході схеми по поширення E.coli.

Між іншим, найбільш вірогідним поясненням того, де ж був створений штам E.coli є те, що фармагіганти самі створили його у своїх власних лабораторіях. Хто ще має доступ до усіх антибіотиків і устаткування, які потрібні для контролю над керованою мутацією тисяч колоній e.coli? Лікарські компанії ідеально підходять для того, щоб бути головними підозрюваними в цій справі, оскільки вони одночасно мають усі наукові, фінансові і технічні засоби і можливості для створення суперштаму.

Окрім фармацевтичних компаній тільки органи по контролю над інфекційними захворюваннями, можливо, можуть мати якісь аналогічні по можливостях лабораторні потужності. Наприклад, теоретично такі можливості є у Центру по контролю і профілактиці захворювань (CDC).

Докази того, що хтось за допомогою біоінженерії створив цей штам E.coli, записані прямо в ДНК бактерії. Можна впевнено стверджувати, що вони є речовим доказом, придатним для суду, і це неможливо спростувати.

Штам неодноразово, тривалий період піддавався дії восьми різних класів антибіотиків, і потім хтось посприяв їх появі в продуктах харчування. Це продумана схема кваліфіковано виконана ученими. У природі не існує спонтанних мутацій в штам, який стійкий до дії найсучасніших антибіотиків, що випускаються Великою Фармацевтикою сьогодні. Такі мутації мають бути викликані свідомо.

Дехто вважає, що зараження нашого світу антибіотиками досягло такого жахливого рівня, що цей штам E.coli в природних умовах виявився  насиченим вісьмома різними класами антибіотиків, до такого рівня, що він самостійно мутував в смертельний штам супербаг. Якщо це те, в що люди готові вірити, то доводиться визнати, що ця теорія куди жахливіша, ніж біоінженерне пояснення!

 У будь-якому випадку — безвідносно того, в що ви вірите — правда полягає в тому, що світ зіштовхнувся з новою ерою супер-штаммів бактерій, яких неможливо перемогти за допомогою будь-якого з відомих нині лікарських препаратів.

Вони, зрозуміло, можуть бути легко убиті, наприклад колоїдним сріблом, і саме тому FDA і світові організації по контролю за охороною здоров’я люто атакують компанії, що випускають колоїдне срібло усі ці роки: адже, як ви розумієте, вони ніяк не можуть дозволити населенню мати у своїх руках природні і дешеві антибіотики. Це несе загрозу меті, суть якої полягає в тому, щоб зробити усіх людей в тій чи іншій мірі хворими і примусити їх тривалий час вживати ліки, бажано дорогі.

У реальності ці штами E.coli легко лікуються за допомогою комбінацій натуральних антибактеріальних засобів широкого спектру, таких як часник, цибуля, імбир і лікарські рослини. Крім усього іншого пробіотики можуть допомогти зберегти баланс флори шлунково-кишкового тракту і витіснити смертельні бактерії E.coli, які можуть там виявитися. Здорова імунна система і добре функціонуючий травний тракт без зусиль може побороти інфекцію e.coli, але це є іншим фактом, про який медична мафія не хоче, щоб ви знали. Вони із задоволенням вважатимуть за краще, щоб ви перетворилися на безпорадну жертву, що лежить в госпіталі, в очікуванні смерті, а родичі носяться по аптеках з валізами грошей. У цьому і полягає «сучасна медицина для вас». Вони створюють проблеми, потім претендують на свою прерогативу по їх усуненню, і вони, зрозуміло, врешті-решт, навіть не зможуть лікувати вас чимось, що зможе ефективно працювати.

Майже усі смертельні випадки, що приписуються до спалаху E.coli, можна було легко уникнути. Це смерті унаслідок неуцтва. Але, крім того, їх можна віднести до смертей, що відкривають нову еру бактеріологічної зброї, впровадженої в продукти харчування групою божевільних вчених або організацій,  що оголосили війну людству заради власної наживи.

Майк АДАМС
infowars.com

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com