Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Наш фільм у Москві

Український художній фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», знятий Михайлом Іллєнком, покажуть у рамках Другого Московського міжнародного кінофоруму «Кіно друзів». Про це повідомив продюсер фільму Володимир Філліпов. «Публіка, в Росії у цілому і в Москві зокрема, давно просила привезти «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», але ми не знали, як це краще зробити. І тут зателефонували російські друзі-кінематографісти і запропонували показати наш фільм російському глядачу у рамках форуму «Кіно друзів», - сказав В.Філліпов.

За його словами, показ фільму пройде у Москві вперше. Презентувати фільм приїде також сам режисер стрічки М.Іллєнко. Початок показу о 17.00 за московським часом. Вхід для всіх відвідувачів – безкоштовний.

В.Філліпов розповів, що покладає великі надії на участь української стрічки у московському кінофорумі.

«На презентацію прийдуть російські кінопрокатники. Також розраховуємо на допомогу Посольства України і українську громаду в Росії – щоб показати стрічку в якомога більшій кількості російських регіонів, в першу чергу – де проживають українці», - сказав він.

УНІАН

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com