Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП ВІДЗНАЧИЛИ НАГОРОДОЮ

Академія отримала Гран-прі у номінації» Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі» під час освітянської виставки 29-31 березня в Києві у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український Дім» відбулася міжнародна виставка «Освіта та кар’єра — 2012».

Традиційно Міжрегіональна Академія управління персоналом була представлена на освітньому заході інформаційним стендом, адже такі заходи знає і відвідує молодь Києва, старшокласники та їхні батьки, а також молоді люди з інших куточків України. Саме тут сконцентровано інформацію, що стосується можливостей отримання професійної освіти, зокрема Академія представила до уваги абітурієнтів свої пропозиції щодо багаторівневої освіти, тобто вищої, середньої, дошкільної освіти, а також підготовчих курсів.

Урочисте відкриття виставки відбулося за участі Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника, президента Національної академії педагогічних наук України Василя Кременя, представників дипломатичного корпусу.

В ході урочистостей з нагоди відкриття освітянського зібрання було відзначено навчальні заклади за визначні досягнення в різних сферах науково-педагогічної діяльності та за значний професійний внесок у розвиток освітянської галузі. Гран-прі у номінації» Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі» від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Національної академії педагогічних наук України отримала Міжрегіональна Академія управління персоналом.

У виставці взяли участь близько 200 учасників. Із них: 70 вищих навчальних закладів України (університети, академії, інститути); понад 50 закордонних вищих навчальних закладів (із Франції, Туреччини, Польщі, Литви, Кіпру та інших країн); міжнародні організації та освітні агенції; молодіжні видання; освітні інтернет-проекти та 16 київських професійно-технічних навчальних закладів, коледжів та ліцеїв.

За період роботи виставки відбулися презентації, семінари, круглі столи. Основна тематика презентацій — можливості навчання за кордоном, переваги навчання в Україні, можливості отримання двох дипломів — державного та міжнародного зразків.

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com