Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВИСОКИЙ ГІСТЬ

3 квітня Міжрегіональну Академію управління персоналом відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Туркменістану в Україні пан Нурберди Аманмурадов. Візит відбувся з нагоди 23-ї річниці з дня заснування Академії.

Його Високоповажність зустрівся з ректором Академії Анатолієм Подолякою та проректором з міжнародних зв’язків — генеральним директором Міжнародного відкритого університету МАУП Ігорем Піляєвим. Під час розмови обговорювалися перспективні напрями співробітництва в освітній, науковій та культурній сферах, умови та можливості навчання в академії туркменських студентів. В ході бесіди підкреслювалося, що випускники Академії отримують диплом державного зразка, що відповідає національним стандартам  підготовки  бакалавра та магістра, за квотами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Серед можливих напрямків роботи розглядалося спільне проведення наукових, культурно-мистецьких, спортивних заходів, а також співпраці в галузі видавництва.

В ході візиту пан Посол ознайомився з навчальним комплексом Академії, Міжнародним інформаційно-бібліотечним центром та Телеуніверситетом.

Зокрема, Його Високоповажність пан Посол відвідав виставку «День народів Академії», на якій студенти з інших країн світу знайомили своїх українських колег, а також викладачів, співробітників Академії та гостей зі своєю культурою, демонструючи художні вироби, прикраси, традиційний одяг, предмети побуту тощо. Учасники експозицій Туркменістану та України пригостили Високошановного гостя національними туркменськими та українськими стравами. Варто зазначити, що в Академії вже навчаються сімнадцять студентів з Туркменістану, які гідно представили на виставці свою країну.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com