Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПОДЯКА ЗА УЧАСТЬ

За результатами зустрічі групи міжнародних експертів Ради Європи з представниками вищих навчальних закладів України, що відбулася нещодавно у  Києві, Державна служба молоді та спорту України висловила вдячність Міжрегіональній Академії управління персоналом за сприяння проведенню в Україні ознайомчого візиту делегації міжнародних експертів Ради Європи в рамках реалізації Міжнародного огляду національної політики України.

Як зазначається у листі, завдяки високому професіоналізму співробітників МАУП вдалося детально ознайомити команду міжнародних оглядачів з питаннями реалізації молодіжної політики на всеукраїнському та регіональному рівнях. В ході проведення програми експерти відмітили, що візит в Україну є найбільш успішним та професійно підготовленим серед усіх попередніх програм міжнародних оглядів.

Особливу вдячність за високий професіоналізм при підготовці та проведенні програми Міжнародного огляду національної молодіжної політики України Державна служба молоді та спорту України висловила проректору з наукової роботи МАУП Миколі Федоровичу Головатому, без якого проведення програми на високому державному рівні було б неможливим.

На зустрічі в Києві учасники делегації міжнародних оглядачів Ради Європи, до складу якої увійшли члени Європейського керівного комітету з питань молоді, Секретаріату Департаменту молоді Ради Європи, консультанти Ради Європи, а також експерти та дослідники з ряду європейських країн, спілкувалися з представниками вищих навчальних закладів України. Міжрегіональна Академія управління персоналом була представлена на цій зустрічі як ВНЗ, який підтверджує інноваційний характер підходу до підготовки фахівців, їх орієнтацію на світовий і європейський освітні простори.

Сьогодні МАУП є найбільшим недержавним економіко-гуманітарним вищим навчальним закладом України, який працює на ринку освітніх послуг понад 23 роки. В Академії навчаються студенти з 39 країн світу. Закордонні представництва МАУП працюють у багатьох країнах Європи, зокрема, у Росії, Чехії, Польщі, Грузії, Болгарії тощо.

Прес-служба МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com