Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЕЛЕКТРОМОТОЦИКЛ

Нещодавно широкій публіці було презентовано австрійський електричний мотоцикл Biiista. Ще з 2010 року над ним працювала компанія Hammerschmid Maschinenbau GmbH. Фахівці вважають, що електробайки в міських умовах найшвидші та ефективні транспортні засоби. А враховуючи, що нова розробка використовує електроенергію, то до багатьох переваг додається і екологічна безпека.

Новинка виглядає дуже незвично. Дизайнери покрили весь корпус мотоцикла захисним корпусом. Усередині корпусу виявилося навіть кермо, яке повертається не так, як у звичайних мотоциклах. Щоб керувати мотоциклом, водієві потрібно буде повертати ручки окремо: вони пов’язані між собою і варто потягнути на себе одну, як інша повертається теж. Таке незвичайне рішення для мотоциклів дуже футуристичне, але в той же час нагадує управління велосипедом. Передня частина в стилі Bimota Tesi включає в себе систему рульового управління, яка візуально ділить кермо на дві окремі складові, що вростають в корпус мотоцикла. Кожна з них обертається на власній опорі. Хоча ніщо не натякає на те, що вони працюють в парі, під корпусом знаходиться зчіпний пристрій, що погоджує всі ваші рухи. Конструктори впевнені, що майбутнє саме за такими транспортними засобами, які не забруднюють навколишнє середовище.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com