Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Перемога над швецією об’єднала Україну

Футбольна європейська першість в Україні проходить на гідному рівні. Вболівальники, що прибули з Німеччини, Португалії, Англії, Франції, Швеції в основному задоволені організацією. Як видно на фото, задоволення від футбольного свята отримують і українці.

Справжню ейфорію в лавах наших вболівальників викликала перемога нашої національної збірної над шведами 2:1. Хоча, чесно кажучи, нам буде важко конкурувати з французами за перше місце. А от з англійцями можна поборотися. 

Матч на «Олімпійському» можна назвати битвою двох легенд. Спочатку Ібрагімович програв Шевченкові поєдинок поглядами, а потім поступився і по грі. І до, і після матчу толерантно поводилися болільники обох команд. Конфліктів не було. Взаємоповага і доброзичливість стали певним тлом для матчу, де не було відвертих грубощів і взаємних образ.

Після матчу втомлених і пригнічених вболівальників Швеції супроводжували бійці «Беркуту», але ніяких сутичок так і не сталося. Кияни тріумфували до глибокої ночі на Хрещатику і Майдані Незалежності, скандинави заливали горе і відновлювали життєву енергію у пивних барах і ресторанчиках, які за день мали місячний виторг.

Дуже професійно поводилася наша міліція, охоронці фан-зони і стюарди на стадіоні, які не допустили жодного ексцесу.

Андрій ГУСЄВ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com