Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Закликає до бойкоту

Директор ТОВ «Телерадіокомпанія «Телерадіосвіт» (телеканал ТВі) Микола Княжицький  закликає до бойкоту. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. «Через продовження відключень ТВі будемо просити членів нашої редакційної ради, серед яких Мирослав Маринович, Адам Міхнік, Віталій Портніков та інші, звернутися до учасників Світового газетного конгресу бойкотувати захід у Києві до повного відновлення мовлення. Звернемося також з проханням не визнавати вибори в умовах цензури», — підкреслив М.Княжицький.

9 червня 2011 року виконавчий комітет «Всесвітньої асоціації газет і видавців» (WAN-IFRA) обрав Україну місцем проведення Всесвітнього газетного конгресу, Міжнародного форуму редакторів і Виставки інформаційних послуг 2012 року. Для участі у заході 2-5 вересня 2012 року Україну відвідає більш як 1500 делегатів, представників впливових міжнародних ЗМІ — видавців, головних редакторів, провідних міжнародних репортерів. Тим часом ТВі, починаючи з 20 липня, фіксує відключення телеканалу на Сході та Півдні України провайдерами кабельного телебачення. Канал стверджує, що відключення відбуваються під тиском представників Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. За інформацією, яку ТВі отримав від одного з кабельних операторів, представники Нацради звертаються до провайдерів з вимогами виключити телеканал ТВі, погрожуючи застосувати до них відповідні заходи адміністративного впливу.

unian.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com