Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Волонтерська організація Яготинського інституту МАУП

Волонтерський рух набуває все більшої популярності в різних країнах світу, і Україна – не виключення. У Яготинському інституті МАУП з ініціативи студентської ради та за підтримки Дьогтяр А.В., начальника відділу у справах сім’ї та молоді міста Яготин,  була створена волонтерська організація «Промінь добра», студенти якої активно беруть участь у наданні допомоги дітям з малозабезпечених сімей. Цього року в рамках благодійної акції «Подаруй новорічну казку в кожний дім» студенти Яготинського інституту МАУП та коледжу при Яготинському інституті МАУП взяли участь у волонтерському квесті «Хто, якщо не я?». З учасників груп соціальної роботи коледжу та соціально-правової роботи Інституту було сформовано два волонтерські загони, зусиллями яких було зібрано кошти, канцелярське устаткування, продукти харчування, а також велику кількість одягу. Усі речі були доставлені до відділу у справах сім’ї та молоді Яготинської держаної адміністрації, які потім учасники акції під керівництвом начальника відділу Дьогтяр А.В. подарували відповідним категоріям сімей.

Волонтери важливі для кожного суспільства, тому що вони – приклад безкорисної допомоги, приклад, що в житті є речі, цінніші за будь-які матеріальні винагороди. Волонтерські рухи створюють позитивний імідж країни, що допомагає суспільству міцно стояти на ногах та впевнено розвиватися.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com