Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

УРОЧИСТЕ СВЯТКУВАННЯ

Знання — основа прийняття рішень і формування самодостатньої та демократичної людини. 3 вересня 2012 року у Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП відбулось урочисте святкування «Дня Знань».

Директор Чернігівського інституту МАУП кандидат економічних наук, доцент, академік Академії економічних наук України Мурашко М.І. привітав викладачів, студентів з новим початком навчального року, зазначивши, що для першокурсників відкривається нова сторінка життя, яка дарує кожному студенту знання, емоції, особистісний, творчий та професійний розвиток. Протягом виступу звернув увагу на завдання Академії — підготовка фахівців високої кваліфікації, активна участь у процесі формування інтелектуального потенціалу країни, вищих потреб особистості, громадянського й духовного її відродження.

В інституті існує почесна традиція — найкращим студентам надається право вручити першокурсникам залікові книжки. На згадку про цей урочистий день студенти 5 курсу юридичного факультету, відмінники навчання — Приходько Катерина та Хиль Алла, вручили залікові книжки та «Пам’ятки першокурсника».

В житті на все свій час. Студентське життя дуже швидкоплинне. Для випускників ЧІ МАУП закінчилось безтурботне життя. Для вручення дипломів випускникам Чернігівського інституту імені Героїв Крут запросили начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Черні­гів­ській області Нашиванько Володимира Петровича.

Кожний рік традиційно адміністрація інституту відзначає тих студентів які відмінно навчалися та брали активну участь у культурному житті Академії. Декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук  В.Г.Тюленєв привітав усіх присутніх та вручив грамоти. Протягом свята лунали пісні про Україну, про добрі мрії та любов. 

ПРЕС-ЦЕНТР ЧІ імені Героїв Крут МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com