Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Перші дипломовані

Днями у МАУП відбувся перший випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і працівників структурних підрозділів, відкритих в Міжрегіональній Академії управління персоналом за ініціативою кафедри управління навчальним закладом УАІМВЛ та методичного центру департаменту організації навчально-методичної діяльності МАУП 17 вересня 2012 року.

37 викладачів вищих навчальних закладів отримали дипломи, які були вручені на заключній конференції керівником курсів, проректором з наукової роботи МАУП, доктором політичних наук, професором Головатим Миколою Федоровичем. З привітаннями виступили також директор Україно-Арабського Інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса,  кандидат філософських наук, професор Медвідь Федір Михайлович та завідувач кафедри управління навчальним закладом УАІМВЛ МАУП, доктор педагогічних наук, професор Чернуха Надія Миколаївна.

Від імені слухачів курсів з подякою та привітаннями виступив директор Інституту реклами Антонович Євген Антонович. Слухачі курсів, серед яких нараховується чимало кандидатів та докторів наук, досвідчених викладачів вищої школи, виказали задоволення змістом та рівнем викладання, особливо відзначили проблемний та дискусійний підхід до занять, який створював атмосферу взаємоповаги, співробітництва, взаємообміну думками та досвідом, що сприяє підвищенню професійної зацікавленості.

В програму курсів входять лекції, дискусії, круглі столи за актуальними проблемами сучасної освіти, зокрема, обговорюються такі теми, як «Сучасні тенденції розвитку освітнього процесу у вищій школі», «Інформаційні технології у вищій освіті», «Інноваційні дидактичні технології у вищій школі», «Навчально-методичний комплекс та учбово-матеріальна база як дидактичні засоби навчання». Програма курсів розрахована на 72 години з терміном навчання 2 тижні.

За умови успішного навчання по закінченню курсів слухачі отримують відповідне свідоцтво.

ЗАПРОШУЄМО до навчання на «Курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і працівників структурних підрозділів» усіх бажаючих.

Вартість навчанняна курсах 960 грн.

(працівникам МАУП — безкоштовно)

Курси працюють в корпусі № 23 (УАІМВЛ), аудиторія № 23 з 14.00 до 17.00. Заявки приймаються: к.23, а.11

(Кафедра управління навчальним закладом)

Тел.494-47-32; 494-47-34. Внутрішній:14-75

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com