Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Рада отримає більше

Кабінет Міністрів пропонує в 2013 році збільшити видатки на апарат Верховної Ради на 10,9 млн грн. в порівнянні з минулим роком.

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, про це свідчать цифри, наведені в законопроекті «Про Державний бюджет України на 2013 рік» (№11000). Так, у проекті держбюджету видатки для апарату Верховної Ради України передбачені в сумі 875 971 тис. грн. За бюджетною програмою «Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України» видатки загального фонду держбюджету передбачені в обсязі 456 052,1 тис грн, що на 4,2 млн грн менше торішнього показника.

За бюджетною програмою «Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Верховної Ради України» передбачені видатки в загальному обсязі 302 567 тис. грн, це на 10 млн грн більше, ніж 2012 року.

За бюджетною програмою «Фінансова підтримка санаторно-курортного комплексу Управління справами Верховної Ради України» у проекті державного бюджету на 2013 рік передбачені видатки в сумі 88 453 тис грн., що на 1,3 млн грн. більше, ніж минулого року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com