Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Неймовірний полісмен

Нью-йоркський поліцейський Ларрі Депрімо чергував на Таймс-сквер, коли побачив літнього бездомного, сидячого на тротуарі біля взуттєвого магазину.

Він поговорив з ним, дізнався який у того розмір, відійшов, а через деякий час повернувся з новими зимовими черевиками та шкарпетками і допоміг бездомному їх надіти. Черевики він купив в сусідньому магазині за 100 доларів. Коли продавець дізнався, навіщо вони йому, відразу дав знижку в 25 доларів, передає Цензор.НЕМАЄ з посиланням на блогера pauluskp.

Усе це сталося на очах Дженифер Фостер, співробітниці офісу шерифа Пайнал-Каунти в Арізоні, яка приїхала на декілька днів, щоб подивитися Нью-Йорк. Вона непомітно зняла цю сцену на камеру мобільного телефону. Поліцейський був не в курсі того, що хтось за ним спостерігає або тим більше фотографує. Він просто допоміг бездомному і пішов чергувати далі. Повернувшись додому, вона відправила фото з описом побаченого до департаменту поліції Нью-Йорка. Ті встановили особу офіцера і виклали фото на свою сторіночку у Фейсбуке. У фото на цей момент 391 627 лайков і 27 597 коментаря.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com