Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Забезпеч собі гідне майбутнє вже сьогодні!

Студенти четвертого курсу Інституту міжнародної економіки, фінансів та інформаційних технологій Міжрегіональної Академії управління персоналом зустрілися з представником „Української охоронно-страхової компанії” Інною Пась.

Метою зустрічі представника компанії зі студентами було ознайомлення їх із діяльністю компанії та можливостями, які відкриваються перед студентами. „Школа страхових агентів” — саме так називаються навчальні курси, що проходять за експрес-програмою „Основи діяльності страхових посередників”. У чому переваги цих курсів?

„Українська охоронно-страхова компанія” створена у системі Державної служби охорони при МВС України в 1996 році як єдина в Україні державна страхова компанія. Упродовж всього періоду існування компанія успішно працює на страховому ринку України, підтверджуючи свою надійність і універсальність.

 Навчання у „Школі страхових агентів” проходить щоденно з 17-00 до 20-00 протягом тижня, причому план занять розроблений з урахуванням вимог вітчизняного ринку страхування. Сучасні методи навчання, високий професіоналізм викладачів та індивідуальний підхід до кожного слухача — запорука успішного здобуття всіх теоретичних і практичних знань в області страхування, необхідних для початку самостійної роботи. По закінченні курсів студенти складають іспит, у разі успіху отримують іменний сертифікат та можливість укласти договір про співпрацю з компанією.

Ця школа існує вже три роки та співпрацює з різними вищими навчальними закладами, в тому числі й з МАУП.

Ці курси дають змогу студентам вивчити страхові продукти, які є на ринку страхування, пройти тренінги з продажу. Велика увага на курсах приділяється тайм-менеджменту, роботі із запереченнями та телефонному маркетингу. Перевагою є те, що під час проходження курсів студент отримує змогу на практиці побачити всі аспекти своєї майбутньої професії та зробити вірні висновки щодо правильності вибору професії.

Зустріч студентів із представником страхової компанії була організована директором Центру організації практики, працевлаштування студентів та роботи з випускниками Ксенією Ловецькою. Подібні зустрічі несуть в собі велику користь для майбутнього працевлаштування студентів та випускників Академії.

Юлія Цесаренко
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com