Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

В ЄС анонсували програму відновлення Донбасу

Євросоюз готує масштабну програму з надання допомоги у відновленні зруйнованої в результаті російської агресії інфраструктури на сході України.

Про це заявив представник головування Мальти в Раді ЄС Ян Борг під час дебатів у Європарламенті щодо погіршення ситуації на Донбасі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми готуємо істотну програму ЄС для підконтрольних уряду територій України уздовж лінії зіткнення, метою якої є підтримка економічного розвитку, соціальної інтеграції та створення робочих місць», — підкреслив представник Євросоюзу.

Він уточнив, що ця програма буде ґрунтуватися на фінансовому плані на 2018-2020 роки, який передбачає масштабну реконструкцію територій на сході України, коли це будуть дозволяти умови.

Представник ЄС також підкреслив, що санкції проти Росії повинні залишатись, поки не будуть в повному обсязі виконані Мінські домовленості.

Ян Борг запевнив, що питання України залишається одним із головних пріоритетів у порядку денному політики Євросоюзу.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com