Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕНЬ ЗНАНЬ - СВЯТО МУДРОСТІ Й ДОБРА

Дорогі друзі! Шановні освітяни і студенти!

Сердечно вітаю вас з Днем Знань — святом мудрості, добра і гуманності.
Це надзвичайно хвилюючий та урочистий день для кожної людини, адже саме з нього починається таємничий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання.
У світі є багато цінностей, але незмінними серед них завжди залишатимуться Бог, Добро, Християнська мораль, Патріотизм. Саме ці принципи ми сповідуємо в Міжрегіональній Академії управління персоналом і саме навколо них прагнемо об’єднатися. В умовах становлення Української Держави на нас лягає особлива місія: виховання справжньої української національно-патріотичної елі ти. Своїми зусиллями ми творимо майбутнє України, примножуємо цвіт Української нації.
Ми хочемо, щоб ви, студенти, стали фахівцями нової української генерації — з високим рівнем культури та освіти, глибокою духовністю, патріотизмом та національною гідністю, людьми, які визначатимуть долю України.
Хай Бог береже всіх нас на непростих життєвих дорогах, дарує наснагу на успішне подолання вершин у навчанні і праці. Добра вам, любові, взаємоповаги і взаєморозуміння. Нехай збудуться всі ваші мрії і задуми.
Голова Наглядової Ради МАУП Георгій ЩОКІН
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com