Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

РИБА ГНИЄ З ГОЛОВИ

Кажуть, позаминулими ви­хідними (одразу після скандально відомого засідання ДАК) нинішній заступник міністра освіти М.Степко та колишній освітянський міністр Д.Таланчук (нині ректор недержавного університету «Україна») поїхали разом на полювання аж у Хмельницьку область.

Можливо, у такій своєрідній формі Таланчук хотів віддячити своєму колишньому підлеглому за те, що опинився зненацька серед членів ДАК — впливової (читай — «хлібної») структури, яку очолює нинішній «шоу-міністр» Ніколаєнко. Та хоч би як там було, але виникає запитання: якщо керівники освіти і науки України присвячують свої вихідні свідомому і спланованому вбивству живих істот, то чому вони можуть навчити молоде покоління — як правильно цілити у невинну тварину?

Було б, очевидно, логічніше і природно, аби люди, які професійно займаються вихованням молоді, проводили свої вихідні у бібліотеках, театрах, родинах, на природі, але без навмисного завдання їй шкоди. Загальновідомо, що жорстокість породжує лише жорстокість. А звідси, мабуть, і з’являються у нинішніх школах жахливі факти знущань старших учнів над молодшими (в одній зі шкіл молоді садисти навіть зняли сцену знущання на відео). Є з кого брати приклад? Правильно в народі помічено: «риба гниє з голови»!

Вл. інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com