Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У Росії відстрілюють єврейських журналістів? Чи не свої?

7 жовтня ц. р. у Москві в під’їзді будинку застрелено журналістку «Нової газети» Ганну Політковську. Мешкала вона в цьому будинку одна в трикімнатній квартирі. Її в певних колах, відомих своїми антиросійськими поглядами, називали «духовним лідером демократичної опозиції».

Хто нині в цій опозиції, відомо — Чубайс, Нємцов, Новодворська, Ходорковський, Березовський, Гусинський та ін. З іншого боку, їм «протистоять» такі ж євреї, але при владі — Фрадков, Греф, Жириновський, Левитін, Хлопонін та ін. За повідомленнями ЗМІ, ще 2005 року в інтернеті була анонімна аналітична записка, яку пов’язують із заступником Ходорковського у скан­дально відомому ЮКОСі Леонідом Невзлі­ним, який переховується зараз в Ізраїлі. До речі, цей єврейський злочинець, якому інкримінують навіть замовні вбивства, обіймав перед втечею до Ізраїлю посаду ректора(!) Російського гуманітарного університету!

У цій аналітичній записці, присвяченій провокаційним заходам Невзліна з дестабілізації ситуації в Росії, згадувалося і про замах на Політковську. Оскільки, мовляв, вона в конфлікті з російськими силовиками та нинішнім керівництвом Чечні, то її вбивство скомпрометує російську державну владу. До того ж Невзлін пов’язаний з іншим одіозним євреєм — Березовським, який також претендує на звання «духовного лідера демократичної опозиції». Це саме той Березовський, який опікувався через свої мільйони «помаранчевою» командою Ющенка, Тимошенко, Порошенка, Безсмертного, Третьякова, Червоненка. Березовського звинувачують і в замахові на життя свого «кишенькового» кандидата у президенти Росії Рибкіна, який начебто планується у Києві (чи не руками його київських друзів з названої команди?)

Цікаво і те, що це гучне вбивство відбулося саме у пік загострення стосунків між Росією та Грузією, за якою маячить США з їхнім світовим тероризмом. Мабуть, не випадково США і слухняний Євросоюз вбивство журналістки Політковської одразу «взяли на контроль». Якщо в цій трагедії справді задіяні зазначені вище темні сили, то годі очікувати, що знайдуть справжніх вбивць. Але, як ми знаємо, колись усе таємне стане відомим.

 

За повідомленнями ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com