Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Замах на коледж

ЗВЕРНЕННЯ
Шановний Станіславе Миколайовичу!

Останнім часом у ЗМІ поширилась інформація про закриття низки під-розділів МАУП, у число яких потрапив і Придунайський коледж МАУП, розташований в Ізмаїлі.

В нашому місті Придунайський коледж користується цілком заслуженим авторитетом та повагою. Він є конкурентоспроможним на ринку освітніх послуг. В коледжі працюють фахівці високого рівня (25 кандидатів наук, з них 15 в штаті та 3 професори). Керівництво коледжу наполегливо вдосконалює матеріальну базу закладу. Велика увага надається вихованню у студентів почуття патріотизму та відповідальності перед суспільством. Колектив коледжу бере активну участь в громадському, культурному, спортивному житті міста.

В коледжі активно впроваджуються інноваційні технології, розпочав роботу Телеуніверситет, Український народний університет. Придунайський коледж дає можливість отримати якісну освіту за значно нижчу ціну, ніж в Одесі чи Києві, і що важливо, поряд з домівкою, без виїзду у великі міста, де проживання дорожче за саму освіту.

Все викладене вище дає мені право говорити, що діяльність Придунайського коледжу МАУП є корисною та потрібною як для нашого міста, так і для регіону. Закриття коледжу може мати негативні наслідки для молоді, яка проживає у регіоні.

На підставі викладеного звертаюся до Вас з клопотанням максимально обережно поставитись до можливості закриття Придунайського коледжу МАУП та, враховуючи інтереси мешканців регіону, надати можливість коледжу працювати і далі.

З повагою міський голова м.Ізмаїл
Г.М.Дубенко

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com