Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Руки геть від МАУП!

24 жовтня студенти, викладачі та співробітники Міжрегіональної Академії управління персоналом розпочали страйк під Кабінетом Міністрів України, виступаючи проти тотального переслідування Академії Міністерством освіти і науки України та безпідставного закриття її філій по всій Україні.

Саме мирною акцією протесту під Кабміном маупівці намагаються відстояти честь і гідність, право на освіту та привернути увагу громадськості до конфлікту між МАУП та МОН України, що триває з часу призначення пана С.Ніколаєнка міністром освітянського відомства.

Студенти та співробітники найбільшого в Україні недержавного ВНЗ виступають проти позапланових, упереджених перевірок, незаконного закриття відокремлених підрозділів Академії і призупинення видачі дипломів державного зразка та вимагають покласти край антидержавним діям чиновників МОН України, спрямовані на знищення вітчизняної системи освіти, впорядкувати процедури лі­цензування й акредитації вищих навчальних закладів, ліквідувати протиправні рі­шення ДАКу, прийняті в останні два роки стосовно МАУП, та відставки пана С.Ніколаєнка з посади міністра освіти і науки.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com