Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Сподіваємося на плідну співпрацю

Голові Наглядової ради
Міжрегіональної Академії управління персоналом
Г.ЩОКІНУ

Шановний Георгію Васильовичу!

Дозвольте висловити Вам щиру подяку за виховання в МАУП патріотичного підростаючого покоління як найвищої цінності української нації, за організовану Вами роботу в Інформаційно-аналітичному центрі Інституту кібернетики МАУП на допомогу в оздоровленні молодого покоління.

Діяльність нашої організації спрямована на виконання державних програм у збереженні здоров’я українського народу, підтримку та реалізацію ініціатив професійної медичної та юридичної спільноти щодо вирішення актуальних практичних і наукових проблем в сфері захисту прав пацієнтів, сприяння розвитку медичного права в Україні.

Беручи до уваги необхідність впровадження організаційно-економічних складників підготовки фахівців відповідно до стандартів якості медичного обслуговування та положень Болонської конвенції, а також беручи до уваги вагомий вклад МАУП у виховання патріотичної української еліти, просимо Вас розглянути такі дві пропозиції:

1. Створити при Інституті права МАУП кафедру медичного права для підготовки фахівців з надання висококваліфікованих правових послуг у сфері захисту прав пацієнтів. За Вашої згоди можемо запропонувати кандидатуру на очолення завідувача кафедри медичного права — доктора юридичних наук, професора Семена Григоровича Стеценка, автора понад 160 опублікованих наукових праць, серед яких перший у країнах СНД підручник з медичного права. Створення такої першої в Україні кафедри медичного права сприятиме також і розвитку правових наукових досліджень у цій сфері.

2. Створити при Інституті кібернетики МАУП кафедру «Інформаційні системи в менеджменті охорони здоров’я» для перепідготовки медичних працівників на заочній та дистанційній формах навчання у сфері підготовки фахівців з впровадження новітніх інформаційних технологій у менеджменті охорони здоров’я. За Вашої згоди можемо запропонувати кандидатуру на завідувача кафедри Володимира Васильовича Загороднього, першого заступника начальника Головного управління охорони здоров’я та медичного забезпечення КМДА, кандидата наук з державного управління, Президента Української Федерації громадських організацій сприяння охороні здоров’я громадянського суспільства, Голову ради Української Асоціації сприяння охороні здоров’я населення.

Сподіваємося на плідну співпрацю.

З повагою
президент ради, член-кореспондент АМН України,
заслужений діяч науки і техніки,
професор, доктор мед. наук, заввідділом Інституту
фармакології та токсикології АМН України
Ю.ГУБСЬКИЙ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com