Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За наклепи — до суду

На офіційному інтернет-сайті Президента України President.gov.ua 16 листопада 2006 року розміщено образливу, наклепницьку, неправдиву інформацію про «факти нетерпимості до євреїв у Міжрегіональній Академії управління персоналом».

Оскільки поширена від імені Президента України інформація абсолютно не відповідає дійсності (таких фактів просто не існує, в цьому переконалися деякі «діячі» «українського» єврейського руху, які без­успішно намагалися це довести впродовж майже п’яти років), МАУП подає до суду на секретаріат і прес-службу (відповідачами будуть Державне управління справами — як юридична особа, до складу якого входять і секретаріат і прес-служба, та В.Ющенко — як фізична особа). Сума позову буде значною, враховуватиметься і особа, і організація, які поширили брехливу ін­формацію, а також ступінь шкоди, заподіяної діловій репутації МАУП.

Жаль, що Президент України стрімко втрачає не тільки рейтинг довіри серед українців, а й елементарну порядність і вдяч­ність до справді української організації, яка не тільки прихистила його у важкі часи, а й першою стала на захист демократії і свободи від злочинного кучмізму.

Те, що говорить МАУП, — це гірка правда, хоч подобається це кому чи ні, як і той факт, що Ющенко оточує себе не тільки не патріотами, а й особами, яких навіть важко назвати синами і дочками України. Оце і є справжній факт нетерпимості до українців, про що багато написано і що давно варто взяти до уваги нашому «українському Президентові».

Вл. інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com