Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Антидержавні дії міністра

Звернення учасників «Міжнародного форуму з Голодомору в Україні: каральні органи єврейсько-більшовицького режиму»

Президенту України
В. Ющенку 

Голові Верховної Ради України
О.Морозу 

Прем’єр-міністру України
В.Януковичу

Ми, учасники «Міжнародного форуму з Голодомору в Україні: каральні органи єврейсько-більшовицького режиму», що відбувся 24 листопада 2006 року в Міжрегіональній Академії управління персоналом, окрім грунтовного розгляду означеної наукової і суспільної ваги проблеми, долучаємо свій голос на захист МАУП, її долі та подальшої діяльності.

Підставою для такої підтримки є безпрецедентні і фактично антидержавні дії Міністерства освіти і науки України, особисто міністра С.Ніколаєнка, спрямовані не просто на перешкоджання господарській діяльності, а й на фактичне знищення МАУП.

Наше знання чітко виваженої державницької, патріотичної позиції, практичної діяльності МАУП щодо розвитку вітчизняної системи освіти, становлення Української України, обстоювання нею національних інтересів у світі підтверджує не тільки правомірність, а й необхідність такої позиції цього найбільшого — шістдесяттисячного колективу цього ВНЗ.

Впевнені, що Ви не дасте невігласам від освіти, людям, далеким від національних інтересів, принципів і процесів державотворення, знищити не лише один з найавторитетніших в Україні ВНЗ, а й справжнього провідника національної ідеї.

Просимо врахувати наше слово та вжити відповідних заходів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com