Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ми не боїмося казати правду читачам

Неуважний навряд чи зверне увагу на таку дрібничку. Однак подія варта того, аби відволіктися на кілька хвилин від всієї суєти й подумати. Ви, любий наш читачу, тримаєте в руках ДВОХСОТИЙ, ювілейний, номер нашої газети.

Ми вже чуємо голоси недоброзичливців і збайдужілих — мовляв, знайшли чим пишатися. В Україні достатньо газет «соліднішого віку». Звісно, та чи зможете Ви полічити цих «патріархів» хоча б на пальцях однієї руки? Ось у тім і справа. З самого початку ми намагалися нести правду читачам. Такою, як вона є. Прикрою й гіркою. Ми не скиглили, не нарікали на недолю. А прагнули привернути увагу, переконати, змусити до дії. Нинішній наклад, реакція та відгуки читачів, судові позови, вирішені судами на нашу користь, — найкраща оцінка діяльності усього творчого колективу. Це потроює наші сили, це великий стимул для подальшої праці. Запевняємо всіх: ми не зупинимося на досягнутому. Газета завжди буде цікавою й небуденною. Залишайтеся з нами і наступного року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com