Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Протиправна діяльність Віктора Ющенка проти МАУП

Додаткова заява до попередньої від 16.11.06 р. про порушення кримінальних справ проти громадянина В.Ющенка

Генеральному прокуророві України
О.Медведьку

Як повідомила бульварна газета «Столичные новости», що належить відомому кримінальному злочинцю В.Рабиновичу (який перебуває у дружніх стосунках з В.Ющенком), 24 листопада ц.р. в Українському домі під час інтерв’ю В.Ющенко заявив таке (далі мовою оригіналу): «Недавно в Киеве состоялся международный симпозиум, посвященный Бабьему Яру. Мы считаем эту страницу первой в истории Холокоста — геноцида еврейского народа. И для того, чтобы противодействовать некоторым деяниям, которые не гармонируют с человеческой памятью, мы говорим и о музее, и о памятнике, которые должны здесь появиться. И когда имеют место нелицеприятные эпизоды, такие как деятельность МАУП по этому вопросу, мы будем действовать подобающим образом — через администрирование лицензионной политики. Как вы знаете, восемь лицензий уже отозвано. И если ситуация не изменится, украинская власть поступит адекватно».

Тим самим В.Ющенко, який зараз виконує обов’язки Президента України і є гарантом Конституції, вкотре публічно підтвердив, що саме він, використовуючи своє високе службове становище, організував злочинну групу держслужбовців зі зловмисного перешкоджання законній діяльності Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП). Цим він порушив вимогу ухвали Господарського суду Києва від 18.10.2006 р. у справі № 24/734-А про зупинення дії наказів Міносвіти щодо анулювання ліцензій для регіональних підрозділів МАУП та заборону про поширення будь-якої інформації щодо цього питання. Крім того, новою ухвалою Господарського суду Києва від 20.11.2006 р. у справі №7/710-А також зупинено накази міністра освіти С.Ніколаєнка та від-по-відні рішення ДАК з цього ж питання. Ці судові ухвали було широко оприлюднено засобами масової інформації в Україні і за кордоном. Таким чином, В.Ющенко не тільки зловживає своїм службовим становищем та створює організовані групи з протиправними цілями, а й навмисно не виконує рішення українського суду.

Ющенко нехтує судовими рішеннями та захищає бізнес-інтереси свого клану

Це вже не перший випадок, коли В.Ющенко нехтує судовими рішеннями. Наприклад, він з грубими порушеннями чинного законодавства звільнив з посади глави Київської обласної держадміністрації Є.Жовтяка та з такими ж грубими пору-шен-нями призначив на цю посаду давню подругу своєї нинішньої дружини В.Улянченко. Рішенням суду, як це широко повідомлялося у ЗМІ, Є.Жовтяка було поновлено на своїй посаді, але ні В.Ющенко, ні В.Улянченко не виконують цього рішення, що є відвертим свавіллям президентської влади. Крім того, згідно з поширеною ЗМІ інформацією, В.Ющенко також з порушеннями чинного законодавства звільнив з посади глави Сумської облдержадміністрації Н.Гаркаву, яка заявила про свою боротьбу з бізнес-інтересами «хорунжівської групи» під головуванням П.Ющенка — рідного брата нинішнього президента. Ті ж самі бізнес-інтереси прослідковуються і в Київській області, яким, очевидно, перешкоджав Є.Жовтяк. Наприклад, згідно з повідомленнями інтернет-видань та «Української газети плюс» від 16.11.2006 («Сірі миші» президента та їхні бізнес-інтереси»), П.Ющенко разом з О.Ющенко, М.Дорошенком та І.Плачковим підібрали під себе «практично всі сільськогосподарські підприємства Обухівського району Київської області, губернатором якої призначено В.Улянченко».

Бізнес-інтереси президентської родини, що використовують владний ресурс, потужно представлено і в Харківській області, де заступником глави облдержадміністрації працює племінник В.Ющенка та син П.Ющенка. Коли Харківська облрада зажадала відставки керівництва області на чолі з Ющенковим ставлеником Аваковим, В.Ющенко особисто і державним коштом виїздив до Харкова, аби уладнати цей конфлікт. Згідно зі згаданою публікацією в «Українській газеті плюс», велику кількість підпри-ємств має у своїй власності і перший заступник глави президентського секретаріату І.Васюник, тісно пов’язаний, як і його брат, з О.Івченком — колишнім главою «Нафтогазу України», якого Генпрокуратура прилюдно звинувачує у розкраданні державних коштів у особливо великих розмірах. Таким чином, В.Ющенко та П.Ющенко разом зі своїм оточенням створили родинно-бізнесовий клан, який використовує для свого збагачення владний ресурс, що є класичним визначенням корупції.

Антидержавна підривна діяльність

Крім бізнесово-корупційної діяльності родинний клан Ющенків проводить, на нашу думку, антидержавні підривні дії, спрямовані на користь інших держав, зокрема США та Ізраїлю. Цьому сприяє служба нинішньої дружини президента К.Чумаченко у Державному департаменті США, а також просіоністська (тобто єврейсько-расистська) спрямованість В.Ющенка, що підтверджується його багаторазовою публічною участю в юдейських обрядах та влаштуванні широкомасштабних сіоністських заходів і в Україні, і в США. Отримавши, очевидно, вказівку від владних структур США та Ізраїлю на знищення МАУП, В.Ющенко намагався задіяти репресивні заходи за допомогою Міністерства внутрішніх справ (МВС) та Міністерства закордонних справ (МЗС), на чолі яких стояли віддані Ющенку Ю.Луценко та Б.Тарасюк. У виданнях МАУП було оприлюднено лист керівництва МЗС до керівництва МВС, де йшлося про протиправну координацію зусиль цих міністерств з американськими спецслужбами щодо прийняття таємних заходів проти МАУП. Це є неспростовним доказом злочинної діяльності урядових структур, підпорядкованих президенту Ющенку, яка спрямована на знищення, за допомогою американсько-ізраїльських спецслужб, українського навчального закладу, відомого своєю антисіоністською позицією. Це є також доказом того, що В.Ющенко та його оточення грубо порушують Конституцію України та Загальну декларацію прав людини ООН щодо свободи слова та переконань, свободи зібрання та поширення інформації.

Коли Б.Тарасюк та Ю.Луценко не змогли, в силу невідомих нам причин, виконати завдання американсько-ізраїльських спецслужб, то В.Ющенко, згідно з його публічними зізнаннями, доручив справу репресій проти МАУП Службі безпеки України (голова І.Дріжчаний) та міністру освіти С.Ніколаєнку. Останній, як широко повідомлялося в ЗМІ, зорганізував шквал протизаконних перевірок МАУП та виніс протиправні рішення щодо анулювання ліцензій, які зараз зупинено двома ухвалами Господарського суду Києва. Таким чином, ми маємо справу з організованою злочинною групою, яка, використовуючи своє високе службове становище, зловмисно перешкоджає законній діяльності МАУП.

Але справа не тільки в МАУП. Як стало відомо з широко оприлюдненої стенограми наради заступника міністра освіти М.Степка з ректорами Харкова у жовтні ц.р., планами Міносвіти є приведення чисельності українських вищих навчальних закладів (ВНЗ) до співвідношення: 1 ВНЗ на 1 мільйон населення (тобто з нинішніх понад 300 залишити менше 50). Це є не чим іншим, як злочинною змовою проти Української Держави та її народу, оскільки загальновідомо, що конкурентоспроможність держав у сучасному світі насамперед визначатиметься рівнем освіти її населення. Знищення українських навчальних закладів, яке впроваджує сьогодні С.Ніколаєнко за дорученням В.Ющенка, відбувається на користь інших держав і є зрадою українських національних інтересів.

Ющенко та його оточення, призначивши собі місячні оклади понад 20 тисяч гривень, й надалі працює на знищення нашої Держави. Наприклад, крім зазначених зловісних планів міністра освіти Ніколаєнка, міністр оборони А.Гриценко роззброює Українську армію і флот, розпродає її майно. Міністр внутрішніх справ Ю.Луценко такими ж темпами перетворює правоохоронні органи на корупційні структури з незаконної видачі зброї. У розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах та корупції прилюдно звинувачуються й міністри Ніколаєнко та Гриценко. Наприклад, прем’єр-міністр України на засіданні уряду 22.11.06 р. назвав освіту однією з найкорумпованіших галузей нашої держави. Ці та інші факти свідчать про зумисний характер масштабної шкоди, яку завдають Україні Ніколаєнко, Гриценко, Луценко під безпосереднім керівництвом президента Ющенка.

Виходячи з викладеного, просимо долучити цю заяву до нашої попередньої з приводу порушення кримінальних справ проти В.Ющенка та його оточення на підставі відповідних статей Кримінального Кодексу України, а саме: зрада Батьківщини, створення організованої злочинної групи, перешкоджання законній діяльності МАУП, зловживання службовим становищем та корупційна діяльність. 

За дорученням
Президії Національної ради
Української Консервативної партії
та Наглядової ради Міжрегіональної
Академії управління персоналом
Георгій Щокін,
голова УКП та Наглядової ради МАУП
4 грудня 2006 року

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com