Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За конструктивний діалог

Шановний Георгій Васильовичу!

Приємно повідомити, що Ваш високий особистий авторитет, досягнення значних успіхів у підготовці висококваліфікованих фахівців, лідерство в освоєнні перспективних методів навчання та соціально спрямована позиція надає можливість Президії Асамблеї ділових кіл висунути Вашу кандидатуру на здобуття Почесної нагороди І ступеня «Інтелект нації».

Ця нагорода свідчить про Ваш особистий вагомий внесок в інтелектуальний розвиток українського суспільства та високі професійні досягнення. Прийміть наші щирі вітання у зв’язку з високим громадським визнанням.

Наголошуючи на громадській значущості й високому авторитеті цієї престижної нагороди, повідомляємо, що урочисту церемонію нагородження передбачено програмою роботи IX Конгресу ділових, наукових і творчих кіл України, що відбудеться 17 лютого 2006 року в Києві у приміщені Культурно-мистецького центру «Український Дім».

Традиційно до учасників цього важливого соціально-економічного форуму звертаються з привітаннями Президент України, Верховна Рада та Кабінет Міністрів України. У його роботі беруть участь і виступають з доповідями члени Уряду, народні депутати, керівники міні­стерств та відомств, міжнародних і вітчизняних інвестиційних фондів, ділових і творчих спілок, представники інших держав, посольств і консульств.

Основна мета Конгресу — встановлення конструктивного діалогу між представниками ділової, наукової, творчої еліти та структур влади, обговорення ключових питань сьогодення, а саме: стратегії шляхів подальшого розвитку української державності, суспільства, еконо­міки, науки та культури, міжнародної співпраці, інвестиційної діяльності, інтеграції українських під­приємств у європейський ринок.

У дні Конгресу буде розгорнуто експрес-виставку товарів і послуг «Українське краще», проведено круглі столи, ділові зустрічі та переговори, здійснено презентації провідних компаній і фірм.

Впевнені, що Ваша особиста участь надасть цьому заходу ще більшої значущості, приверне увагу ділової спільноти до Вашої праці та посприяє подальшому налагодженню ділових зв’язків.

З глибокою повагою,
генеральний директор,
професор А.САВВОВ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com