Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

До цікавої інформації — цікаві призи

З кожним роком читачів нашої газети стає дедалі більше. Про це свідчать і збільшення накладу «Персоналу Плюс», і велика кількість читацьких листів. Зрозуміло, в них ви не лише ділитеся своїми думками щодо сьогодення, а й розмірковуєте над тим, як покращити видання.

На превеликий жаль, у нас немає фізичної можливості листуватися з кожним з вас. Але всі ваші зауваження та пропозиції редакція враховує. Сподіваємося, разом ми зробимо «Персонал Плюс» ще цікавішим. Адже, по суті, ви також є працівниками нашої газети. А отже, й створюватимемо її спільно. До того ж ми й надалі проводитимемо розіграші цінних призів серед наших передплатників. Мо­жливо, наступного разу доля посміхнеться і Вам. Головне — вірити у перемогу. Так, як Галина Гіль із Запоріжжя. «Я передплачую газету «Персонал Плюс» другий рік. І коли передплачувала її, то відчувала, що виграю приз», — розповідає наша шанувальниця. І відчуття не зрадило. Саме пані Галина стала власницею сучасного потужного комп’ютеру. Киянин Володимир Костюченко, хоча і не відчував, що переможе, але дуже на це сподівався. І не даремно — тепер завдяки цифровій фотокамері фіксуватиме яскраві моменти життя. А отже, цілком ймовірно, що зроблені ним фотографії ви зможете побачити і на шпальтах нашої газети. Мобільний телефон став приємним сюрпризом для нашого передплатника зі Львова М.Литвинчука.

Тож наступного разу серед переможців зможете опинитися і Ви. Головне — вірити.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com